Sexul este despre placere, afectiune si conexiune. Exista unele lucruri pe care nu trebuie sa le faci niciodata in timpul unei partide de sex si lucruri care nu trebuie sa lipseasca. Iata care sunt acestea:

Kissing este cheia

Dacă ești unul dintre cei care nu crede în sărutat în timp ce faci sex pasional ca in filmele de pe https://pornoromania.live/, atunci nu stii cu adevarat ce pierzi. În timp ce stimularea și atingerea fizică sunt de cea mai mare importanță în timpul sexului, Kissing adaugă o satisfacție erotică întregii experiențe.

Preludiul este necesar

Preludiul este un act care precede actul sexului în sine. Ajută la declanșarea răspunsurilor psihologice și fizice într-o persoană care crește nivelul de excitare într-o persoană și sporește îndemnurile sexuale. Un preludiu bine facut va provoca enorm de multa placere pentru ambii parteneri, ca sa nu mai vorbim de conexiunea minunata care se va crea intre cei doi.

Localizați cele mai bune poziții sexuale

Nu toată lumea se bucură de aceeași poziție sexuală. Diferitele poziții garantează diferite niveluri de plăceri orgasmice la diverse persoane. Este esențial să localizați o poziție compatibilă, dar confortabilă pentru dvs. și partenerul dvs., astfel încât experiența dvs. sexuală să nu devină plictisitoare și dureroasă.

Exprimați-vă plăcerea

Una dintre cele mai importante părți a oricărei activități sexuale este exprimarea placerii. Spuneti-va reciproc ce va place si ce nu va place, ce se simte bine si ce nu.

Nu uitați să experimentați

Repetarea aceleiași activități sexuale poate face uneori relația plictisitoare și monotonă. Ce puteți face este să experimentați poziții sau activități diferite care ar putea să vă îmbunatateasca experiența. Adăugați o mică surpriză data viitoare cand faceti sex, si cu siguranta experienta va fi una si mai placuta.

Ce nu trebuie sa faci niciodata in timpul sexului

Nu trebuie sa te prefaci ca ai orgasm

O mulțime de femei sunt vinovate de acest lucru. Avem suficiente filme și exemple care evidențiază modul în care doamnele mimeaza orgasme false. Este adevărat că orgasmul unei femei este încă un mare mister pentru mulți, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fie un fals. Partenerul trebuie sa stie de ce nu ajungi la orgasm astfel incat sa stie ce sa faca data viitoare pentru a-ti provoca o placere si mai mare.

Glume despre părțile private

Nu toată lumea este bine dotată atunci când vine vorba de părți private. Râsul sau spunerea unei glume despre partea privată a partenerului îl poate face să se simtă incomod și va distruge doar starea de spirit. Este esential sa va abtineti de la a oferi comentarii negative asupra părților private în timp ce faceti sex.

Nu iti compara iubitul cu nimeni

Nu poate fi nici o greseala mai mare decât compararea unui partener actual cu un fost, si mai ales in timpul sexului. Indiferent cât de minunata ar fi viața sexuală cu fostul iubit, acesta este un detaliu pe care trebuie sa il stiti dvs. si atat. Intra pe bzi.ro si descopera ce ai putea face pentru o viata sexuala infloritoare.