Gameloft este unul dintre studiourile care iese mereu in prim-plan cand vine vorba de scena mobila. Jocuri grozave cu masini, shootere la persoana intai… de cele mai multe ori, o noua lansare semnata de ei echivaleaza cu o livrare de calitate. Astazi trebuie sa trecem in revista trucurile din Real Football.

In sfarsit, Gameloft a facut saltul in lumea fotbalului si de aceea iti aducem trucurile din Real Football.

Vom trece peste importanta acordarii atentiei barei de energie, ne vom uita la cat de personalizabil este jocul, vom arunca o privire asupra sesiunilor de antrenament, a premiilor si a tot ceea ce aveti nevoie pentru a profita la maximum de joc. Acestea sunt trucurile fotbalului real.

adevarate trucuri de fotbal

Trucuri din Real Football – Cum sa joci

Unul dintre punctele cheie pentru a incepe trucurile Real Football este ca nu uitati bara energetica a jocului. Ca si in PES 17 Mobile si alte jocuri de fotbal pe mobil, aveti anumite puncte care va permit sa continuati sa jucati meciuri. Profita de ele si nu juca la intamplare, incearca sa joci impotriva dusmanilor duri pentru a castiga mai multe puncte.

La XGN ne place fotbalul la fel de mult ca ideea ca il poti duce oriunde, asa ca iti recomandam sa parcurgi si trucurile Top Stars Football si Scorul! Hero, alte doua jocuri pentru iOS si Android care il lovesc pe mobil.

Continuand cu trucurile de Fotbal Real, daca vrei sa poti continua sa joci chiar daca energia ti-a scazut, retine ca ai punctele de joc pe care le-ai castigat completand realizari si castigand meciuri pentru a le reincarca. In caz contrar, poti merge oricand la casa, dar ar fi ciudat daca primele ori nu ai putea completa doar cu moneda jocului.

La fel, un alt dintre punctele cheie pe care le revizuim in trucurile Real Football este crearea unei strategii in echipa ta. In meniul line-up ai posibilitatea de a personaliza formatia si rutinele de atac si aparare ale echipei, lucru foarte important in functie de rivalul pe care il joci.

adevarate trucuri de fotbal

Trucuri din Real Football – Stabileste o strategie si antreneaza-te

Pentru a fi mai eficient in fiecare fateta a jocului, in sfaturile din Real Football va recomandam sa tineti cont de jucatorii din formatia dvs. si, de exemplu, sa nu configurati o echipa concentrata pe posesie atunci cand controlati mingea echipa Nu este punctul lui forte.

Daca vrei ca echipa ta sa aiba mai multe optiuni si sa-ti permita sa-ti alegi mai bine strategia, o poti antrena. Exista doua moduri de a face acest lucru: jucand meciuri sau desfasurand sesiuni de antrenament. In trucurile Real Football va recomandam sa le faceti pe amandoua, desi antrenamentele specifice va vor face sa cheltuiti resurse.

Astfel, investeste in antrenament in jucatori tineri care pot face performanta pe termen lung si incearca sa inceapa mereu sau sa joace cate putin fiecare joc. In trucurile lui Real Football credem ca cu un jucator foarte pregatit este suficient sa faci diferenta, sa incerci sa-l faci sa fie de partea marcatorilor.

Trucuri din Real Football – Efectuati misiuni

Asa cum se intampla adesea in scena mobila, protagonistul nostru ne ofera si optiunea de a indeplini diferite misiuni care ne rasplatesc cu monede, experienta si multe altele. Este ceva ce se poate face in meciurile offline, in trucurile Real Football va recomandam sa jucati meciuri online pentru a va creste castigurile.