Din 1997, cu nunta lor secreta, Will si Jada au devenit unul dintre cele mai influente cupluri din show-business. In cele doua decenii petrecute impreuna, au avut doi copii: Jaden si Willow.

Will Smith si Jada Pinkett Smith formeaza unul dintre cele mai emblematice cupluri de la Hollywood si, de cand s-au casatorit in 1997, au devenit mai puternici cu fiecare experienta pe care o traiesc impreuna. Astazi sunt impreuna de mai bine de 20 de ani si inca arata la fel de bine ca la inceput.

Au castigat mai multe premii de cand au inceput, au crescut trei copii minunati (inclusiv Trey, pe care Will l-a avut cu prima lui sotie) si chiar au sarit dintr-un avion recent. Se pare ca pentru Jada si printul ei nimic nu este imposibil, dar cum a fost povestea de dragoste dintre acesti doi actori frumosi si talentati?

S-au cunoscut in 1994, cand Jada cauta un rol in „The Fresh Prince of Bel-Air” ca iubita lui Will. S-a dovedit ca interpretul nu a reusit sa obtina rolul din cauza staturii sale mici, dar asta nu a impiedicat-o sa devina protagonista pentru Smith in viata reala, doar cativa ani mai tarziu. 

La acea vreme, Will era inca casatorit cu prima lui sotie si mama primului lor copil, Sheree Zampino Fletcher. Abia cand l-a vazut pe Pinkett in „A Different World” si-a dat seama ca nu era cu femeia potrivita.

„Mi-am dat seama ca nu sunt cu persoana cu care ar fi trebuit sa fiu… Stateam intr-o cabina si plangeam si radeam incontrolabil si stiam ca [Jada] era femeia cu care trebuia sa fiu. , dar am nu aveam sa divorteze niciodata… Am iesit, m-am asezat cu Sheree si am inceput sa merg mai departe cu viata mea”, a spus vedeta „Ziua Independentei”.

Intr-o intorsatura a destinului, insasi Fletcher a decis sa puna capat relatiei, asa ca Will s-a aventurat cu cine va fi mama celor doi copii mai mici ai sai. Actorul a avut ocazia sa intrebe daca se intalneste deja cu cineva, iar cand Jade i-a spus „nu”, el i-a spus: „Foarte, ma vezi acum”.

S-au casatorit in secret in 1997, iar a doua zi au aflat ca vor avea primul copil impreuna. In iulie 1998 s-a nascut Jaden Smith, care la 22 de ani si-a dovedit deja a fi actor si cantaret. In 2000 au avut-o pe Willow, care a aparut si in filme cu tatal ei.

De-a lungul anilor au trecut prin complicatii puternice in relatia lor, ceea ce a facut-o si mai interesanta. In 2005, o declaratie a lui Jada ca „Will poate face tot ce vrea, atata timp cat se poate uita in oglinda si sa fie bine”, a fost interpretata gresit, iar publicul a crezut ca ea a vrut sa spuna ca sunt intr-o casatorie deschisa. Dar el a clarificat rapid punctul pe retelele de socializare. 

Comunicarea dintre cei doi a fost cheia pentru mentinerea casniciei lor de succes. Si desi existau zvonuri despre despartire si infidelitate, pentru ca Jada l-ar fi inselat pe Will cu Marc Anthony, adevarul este ca era doar un zvon.

Ambii sunt de acord ca divortul nu a fost si nu va fi o optiune, asa cum a spus protagonistul din „7 Pounds” intr-o vizita pe care a facut-o la „The Ellen Degeneres Show”. Si acest lucru a fost reconfirmat atunci cand oamenii de afaceri au remarcat ca relatia lor este „puternica ca piatra” in 2015.

Parintii lui Jaden, in varsta de 21 de ani, si a lui Willow, in varsta de 20 de ani, au dezvaluit, dupa cei 22 de ani de casnicie, ca depasesc cu mult etichetele si uniunile traditionale ale relatiilor. „Nici nu mai spunem ca suntem casatoriti”, a explicat Smith pe serviciul de muzica de streaming. „Ne referim la noi insine ca „parteneri de viata””, a spus talentatul artist.

Primul fiu al lui Will Smith, Trey, nu este la fel de cunoscut ca fratele sau imediat mai mic, deoarece a stat departe de viata publica. La inceput nu a avut o relatie buna cu tatal sau, dar este bine de stiut ca acum realitatea este alta, din moment ce se inteleg de minune.