Exista jocuri care reprezinta o parte importanta a istoriei jocurilor video. Space Invaders este unul dintre acele jocuri si, fara acest joc arcade publicat in 1978 , este foarte probabil ca jocurile video sa nu fi devenit populare asa cum au facut-o de-a lungul istoriei.

Totusi, si spre deosebire de alte jocuri clasice care au facut istorie, Space Invaders a continuat sa faca parte din cataloagele multor console datorita noilor versiuni care au incercat sa imite si sa imbunatateasca formula originalului pentru a continua sa atraga atentia jucatorilor de la an la rand. an..

Continutul Space Invaders Invincible Collection

Acum, Taito a lansat o compilatie pentru Switch care include toate versiunile Space Invaders pe care le-a lansat din 1978 si care ne permite sa retraim istoria acestei francize intr-un mod foarte confortabil. Mai exact, Space Invaders Invincible Collection include urmatoarele titluri:

● Space Invaders (1978, Arcade) – b/n

● Space Invaders (1978, Arcade) – culoare

● Space Invaders Part II (1979, Arcade)

● Lunar Rescue (1979, Arcade)

● Space Cyclone (1980, Arcade)

● Majestic Twelve: The Space Invaders Part IV (1990, Arcade)

● Super Space Invaders ’91 (1990, Arcade)

● Space Invaders DX (1994, Arcade)

● Space Invaders Extreme (2008)

● Space Invaders Gigamax 4 SE (2018)

De asemenea, odata ce cumparam colectia Space Invaders Invincible din eShop, putem descarca gratuit Arkanoid vs Space Invaders (2016) pentru a finaliza colectia.

O compilatie bine gandita

Primul lucru de remarcat despre aceasta compilatie este ca emularea fiecaruia dintre cele 11 jocuri care fac parte din set este perfecta. Stim ca acest lucru nu ar trebui sa fie mare lucru, dar in ultimii ani am vazut o multime de compilatii cu probleme de imagine si incetiniri minore care au stricat complet experienta. Din fericire, Space Invaders Invincible Collection functioneaza impecabil si toate jocurile functioneaza exact la fel ca atunci cand au fost lansate initial.

Odata ce intram in meniul principal al Space Invaders Invincible Collection, avem la dispozitie o lista cu diferitele jocuri ordonate dupa data lansarii insotite de o imagine si un scurt rezumat care explica contextul in care au iesit la vanzare. Singurul dezavantaj este ca textul este in engleza , dar este foarte usor de inteles si majoritatea jucatorilor nu vor avea nicio problema sa il citeasca.

Jocul are si tabele de scor online in majoritatea jocurilor si, in plus, ne permite sa alegem intre un mod de joc normal si unul competitiv in care optiunile sunt limitate, cum ar fi cantitatea de credite pe care o putem folosi pentru a putea competitiile pentru primele pozitii in tabel sunt pe deplin echilibrate.

Un pic de varietate

Desi vorbim de o compilatie Space Invaders, adevarul este ca franciza a inovat suficient pentru ca aceasta compilatie sa ofere propuneri diferite si foarte interesante.

In opinia noastra personala, evidentiem urmatoarele propuneri:

  • Space Invaders (1978, Arcade) – culoare: pentru a reinvia experienta originala, dar cu o nota de culoare. Jocul este inca la fel de captivant si complicat ca intotdeauna.
  • Lunar Rescue (1979, Arcade): Jocul combina mecanismele de a trage in nave, fortandu-ne in acelasi timp sa evitam inamicii in timp ce salvam mai multi colonisti parasiti pe o planeta necunoscuta.
  • Space Invaders Extreme (2008):  O livrare care a venit initial pe Nintendo DS si care ofera power-up-uri, etape bonus si multa frenezie intr-o formula care pare extrem de bine masurata. Modul sau arcade se activeaza de la inceput pana la sfarsit.
  • Space Invaders Gigamax 4 SE (2018):  Aceasta transa isi bazeaza atractia pe un mod de cooperare pentru patru jucatori in care scenariile si numarul de inamici este mult mai larg. Colaborarea pentru a ucide toti extraterestrii este cruciala pentru a supravietui in cele mai dificile niveluri.

Concluziile analizei Space Invaders Invincible Collection

Space Invaders Invincible Collection este optiunea perfecta pentru acei jucatori care doresc sa recupereze o bucata din istoria jocurilor video.