Am fost folosita de mai multe ori de catre tipi care sunt doar plictisiti si vor sa-si petreaca ceva timp cu cineva – oricine – pana cand apare ceva mai interesant. Nu numai ca este foarte nepoliticos, dar este si ca o palma peste fata, pentru ca ei ma considera doar de umplutura. Daca un tip vorbeste cu mine doar pentru ca s-a plictisit, poate pleca.

  1. Stiu ca valoresc mai mult decat atat.  Poate ca nu-i place de mine si e in regula. Nu sunt ceasca de ceai pentru toata lumea si nu ma prefac ca este posibil sa fiu placut de fiecare tip pe care il intalnesc. Cu toate acestea, am un simt al valorii de sine suficient de bun si nu sunt cineva pe care sa-l poata folosi si sa-l arunce ori de cate ori considera potrivit. Sunt o persoana decenta, cu o inima buna, un cap bun pe umeri si o personalitate destul de ucigasa, daca o spun si eu. Daca nu-i place asta, poate fi pe drum.
  2. Nu folosesc oameni, asa ca ma astept la acelasi tratament.  Nu exista nicio scuza pentru a trata oamenii ca si cum nu ar conta. Fiecare persoana pe care o intalnesc in aplicatiile de intalniri sau in viata mea de zi cu zi conteaza si stiu ca nu merita sa fie tratata ca o prostie doar pentru ca ma plictisesc. Daca nu ma va trata cu acelasi respect pe care il tratez eu cu el si cu toti ceilalti oameni pe care ii intalnesc, atunci nu ma merita pe mine – sau pe oricine altcineva, de altfel.
  3. Nu am timp sa distrez oameni asa. Un alt motiv pentru care nu as trata niciodata pe cineva ca pe o persoana de umplere a timpului este pentru ca pur si simplu nu am acest tip de timp de umplut. Lucrez doua locuri de munca, am o viata sociala destul de activa si am grija de mine – toate acestea necesita o buna parte din zilele mele. Daca am timp in plus, o sa-l petrec relaxandu-ma sau bucurandu-ma de cea mai recenta emisiune preferata de pe Netflix, fara sa ma enervez cu emotiile cuiva. Daca are atat de mult timp in plus pentru a folosi oamenii in acest fel, pur si simplu nu are o viata sau o inima suficient de plina pentru a fi in preajma mea.
  4. Nu este altceva decat un impuls de ego. Daca un tip ma foloseste pe mine (si probabil si pe alte femei) ca un fel de stimulare a ego-ului, astfel incat sa isi poata spune ca este cautat de multi, atunci in mod clar are probleme cu care nici cel mai bun doctor nu le poate ajuta. Nicio persoana care se iubeste de sine nu are nevoie de atat de multa atentie incat sa fie dispusa sa se coboare la niveluri atat de scazute pentru a o obtine. Daca asa vrea un tip sa ma trateze, atunci o sa ma piarda pentru ca nu ma voi deda cu comportamentul lui narcisist si egoist.
  5. Sunt o prima alegere, nu o optiune. Nu joc impotriva altor femei pentru afectiunile unui tip, pentru ca stiu ca un tip care este cu adevarat in mine si merita timpul meu ma va alege. Nu va trebui sa castig peste cativa alti concurenti. Cand un tip imi trimite mesaje doar pentru ca are timp sa omoare, exact in asta sunt atras. Nu sunt altceva decat urmatorul pe lista pentru ca fetele unu si doi nu erau prin preajma. El poate sa ma aleaga mai intai pe mine sau pe GTFO.
  6. Nu stiu unde unii tipi au invatat sa trateze oamenii.  Cu siguranta nu este in concordanta cu felul in care am fost crescut cand am crescut si asta doar imi arata ca pur si simplu nu suntem compatibili. Intr-o relatie, situatie FWB sau chiar ca prieteni, pur si simplu nu ne vom intelege pe termen lung. Tratez oamenii cu respect si sunt sincer si sincer. Nu joc cu oameni pentru a avea mana de sus si refuz sa am de-a face cu oameni care o fac.
  7. Doar se face sa arate rau. Exista un motiv pentru care crede ca imi poate trimite mesaje oricand doreste si asta depinde de mine. Raspund placut si sunt cu adevarat bucuros sa primesc mesaje de la baieti care imi plac, dar asta se intampla doar inainte de a-mi da seama ce fel de persoana este cu adevarat si exact ce face. Dupa ce se intampla asta, cu cat aud mai multe de la acest utilizator al unui tip, cu atat sunt mai putin interesat sa vorbesc cu el.
  8. Chiar daca am crezut ca imi place de el, am mai mult respect de sine decat atat. Mi-a luat mult timp sa ajung intr-un loc in care sa pot renunta la ceva toxic pentru mine din cauza cantitatii de respect de sine si iubire de sine pe care o am acum. A fost o batalie dificila pentru cea mai mare parte a vietii mele, iar acum ca sunt acolo, nu voi lasa vreun invins sa intre si sa strice totul. Daca nu se comporta in consecinta, chiar nu are rost sa-l cunoastem deloc.
  9. Imi pare rau pentru tipi ca asta.  Nu sunt sigur ce gol profund incearca sa umple si, in diferite circumstante, sunt genul de persoana careia i-ar placea cu adevarat sa ajute pe cineva. Cu toate acestea, atunci cand ma infrunta cu comportamentul rau, nu sunt dispus sa intru si sa incerc sa-l salvez. De fapt, imi este mila de tipi ca acesta pentru ca dintr-un motiv sau altul, ceva lipseste serios in viata lor si in inimile lor, chiar si ei nu isi pot da seama ce este. Daca ar putea, nu s-ar folosi deloc de oameni.