Viața sexuală bună este determinată prin prioritizarea partenerului dvs. si punand in practica cele mai sălbatice fantezii ale dvs. Acesta este primul pas spre o relație de succes. Odată ce ați primit acest lucru, există anumite hack-uri de stimulare a sexului pe care va trebui să le urmați pentru a avea o viata intima satisfacatoare.

• Practicați atingerea: aceasta implică utilizarea mâinilor și degetelor pentru a vă face partenerul sa se simta pregatit de sex. Uitati-va impreuna la filme pe https://sexporno.vip/ pentru si mai multa placere.

• Cercetati: faceți temele înainte de a intra în pat cu partenerul dvs. Acest lucru vă va permite să obțineți cele mai bune rezultate din pozițiile dvs. și să înțelegeți cel mai potrivit mod de a face dragoste.

• Fa sex regulat: în momentele când sunteți stresat, obosit sau în nici o dispoziție de a face nimic, încercați să faceti sex cu partenerul dvs. Aceasta implică sărutările, atingerea și privirea unul la celălalt în ochi. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai bine și să vă păstrați sexul pe primul plan.

• Schimbați pozițiile sexuale: o schimbare constantă a diferitelor poziții sexuale sporește libidoul și vă va face mai bun la ceea ce faceți. Pozițiile vă aduc în starea de spirit și, prin urmare, trebuie să înțelegeți ce poziție vă va face partenerul să se simta mai bine.

• Vorbiți deschis cu partenerul dvs.: aceasta este o modalitate de a vă aduce amândoi în starea de spirit. Simțiți-vă liberi să vorbiți despre dorințele dvs. sexuale către partenerul dvs. și sa cunoasteti si ceea ce el isi doreste. Acest lucru va construi plăcere sexuală și va va imbunatati viata intima.

FAQS

Stilul de viață sexual intens poate face mult mai bine pentru stilul dvs. de viață total decât vă puteți imagina. Fiind cel mai bun în pat este tot ceea ce doriți pentru a stimula unitatea sexuală. Înțelegerea fanteziilor sexuale ale partenerului dvs. este primul pas spre o durată mai mare, dar mai lungă în pat. Sexul zilnic este bun pentru wellness-ul dvs. general și aici sunt câteva întrebări frecvente care vă vor oferi o perspectivă asupra unor alte aspecte ale acesteia.

Ce alimente sunt bune pentru dorinta sexuală?

Iată câteva alimente care vă pot face mai bine în pat.

• Căpșune

• Nuci

• Avocado

• Migdale

• Pepene verde

• Usturoi

Pot femeile să-și controleze dorinta sexuala și să trăiască fără sex?

Da, femeile au un control mai bun asupra sentimentelor sexuale și pot trăi fără dorința pentru perioade mai lungi decât bărbații.

Cum știți înainte de căsătorie că sunteți în formă sexuală?

Simplu! Se face un test de analiză a materialului seminal pentru a vedea dacă sperma omului este infertilă. Această evaluare se face în prezent, deoarece majoritatea cazurilor de infertilitate sunt cauzate de bărbatul care este infertil. Este recomandat să faceți acest lucru înainte de căsătorie doar pentru a rămâne pe partea mai sigură.

La ce vârstă începe o femeie să fie activă sexual?

Femeile își pierd nevoia de a face sex oricând între vârsta de 40 până la 65 de ani. Deci, asigurați-vă că vă bucurați de cele mai bune momente intime atunci când aveți toată energia, intimitatea și nevoia de a face acest lucru. Vrei sa iti inviorezi viata intima? Intra pe cancan.ro si afla mai multe.