Chiar daca majoritatea barbatilor par foarte siguri pe ei, multi se simt destul de complexati in dormitor. De ce se intampla acest lucru? Ei bine, cauzele pot fi multiple, dar cel mai important lucru pe care femeile trebuie sa il stie este acela ca barbatii au nevoie mereu de incurajare, intelegere, si mai ales de lauda. Hai sa aflam de ce se simt de fapt barbatii complexati in pat.

Crede ca nu este suficient de barbat                                                                                                         

 Ei bine, acesta este un capitol destul de sensibil pentru orice barbat. Ei cred ca marimea barbatiei lor conteaza foarte mult, ceea ce este total fals pentru ca exista anumite pozitii dar si tehnici care poat aduce o femeie la orgasm extrem de repede indiferent de cat de dotat este un barbat sau nu. Chiar daca lucrurile sunt destul de clare din acest punct de vedere, inca mai exista foarte multi barbati care se simt complexati si nu se cred suficient de barbati doar pentru ca nu sunt dotati asa cum isi imagineaza ei ca ar trebui. Daca acest complex devine unul foarte stresant, si barbatul nu poate scapa de ele, atunci exista si posibilitatea unor tratamente sexuale care sa ii ajute sa fie mai dotati. Un tratament de acest gen de marire penis poate face un barbat sa se simta mai bine in pielea lui, sa aiba mai multa incredere in el, si prin urmare sa isi imbuntateasca viata sexuala.

Nu reuseste sa iti provoace suficienta placere                                                                                 

  Orice barbat isi doreste sa ii provoace placere maxima partenerei, chiar daca este vorba doar de o aventura. Atunci cand nu reuseste acest lucru, se complexeaza si isi pierde increderea in el, lucru care poate fi extrem de daunator unei relatii. Un barbat care nu are incredere in el in pat, nu va stii nici ce sa faca si va crea o tensiune intre el si partenera care poate fi depasita destul de greu. Desi in anumite situatii femeia este de vina pentru lipsa orgasmului, barbatul continua sa se considere principalul vinovat al lipsei climaxului. Prin urmare, este extrem de important ca atunci cand observi ca lucrurile nu sunt in regula in dormitor, sa incerci sa vorbesti deschis si sincer cu partenerul tau pentru a-l face sa inteleaga ca nu are nici un motiv sa se simta complexat. Doar asa isi va recapata increderea in el si va renunta atat la complexe cat si la inhibitii.

Nu se simte dorit                                                                                                                                            

In cele mai multe situatii, barbatii sunt cei care initiaza o relatie intima, lucru care ii face sa se simta foarte bine, doar ca uneori mai este nevoie ca si femeia sa vina cu o propunere. Daca intotdeauna barbatul este cel care arata ca te doreste si femeia nu are niciodata initiativa, acesta va ajunge sa creada ca nu este dorit si va dezvolta complexe pe care cu greu le va elimina. Acest aspect negativ va afecta atat relatiile intime dintre cei doi parteneri cat si relatia de cuplu. De aceea, este foarte important ca femeile sa le arate iubitilor lor ca ii doresc si sa vina cat mai des posibil cu propuneri. In plus, nu trebuie evitate nici complimentele, vorbele frumoase, dar si soaptele incitante care fac un barbat sa se simta dorit.

Nu are un corp perfect                                                                                                                         

 Chiar si anumite probleme legate de aspect pot face un barbat sa dezvolte complexe in ceea ce priveste relatiile intime. Nu doar femeile sunt complexate de corpul lor in pat, ci chiar si unii barbati, in special cei care au burta. Desi acesta nu este neaparat un motiv pentru a te simti complexat, se pare ca este una din cauzele principale ale neincrederii barbatilor in dormitor.