Pentru foarte multi barbati, este mult mai usor sa seduca o femeie de pe cautiubire decat o femeie din oras pe care o cunosc.

Ei bine, pentru ca exista posibilitatea ca si femeile de pe acest site sa fie dificile, in continuare vom prezenta cateva sfaturi pentru a cuceri o femeie dificila. Iata care sunt acestea.

1. Evita sa deveniti prieteni

Acest lucru este extrem de important. Linia dintre cel mai bun prieten si un barbat iubit este invizibila. Fara sugestii sexuale, buna comunicare se va transforma in prietenie. Si asta inseamna prabusirea tuturor planurilor in raport cu o fata.

2. Flirtul

Cum sa ne ocupam de o femeie dificila? Un flirt bun este cheia succesului. Si o mica disputa va poate imbunatati relatia cu o fata. Un pic de flirt, gluma si stima de sine a fetei este deja ranita si vrea sa se razbune. Daca da, atunci va veni cu siguranta la urmatoarea intalnire. De asemenea, merita sa ne amintim ca un flirt bun este o oportunitate de a imbratisa o fata. Si acest lucru este romantic. Flirtul creeaza un puternic impuls sexual, care este greu de rezistat.

3. Afla despre interesele si gusturile ei

Pregateste ceva neasteptat pentru ea. Discuta cu o fata un subiect care ii provoaca interesul. O doamna va fi bucuroasa sa constate faptul ca vreti sa o convingeti si ca aveti multe interese comune, aceleasi valori si viziuni asupra lumii. Acesta este modul usor in care sa seduci o femeie dificila.

4. Fii un tip de incredere

Fiecare fata crede ca un tip bun este un tip care se poate proteja atat pe el, cat si prietena lui. Un tip de incredere o va salva intotdeauna de problemele inutile. Dar nu exagera cu ajutorul chiar la inceputul unei relatii. Trebuie sa fii un tip care o poate ajuta si nu un copil care intotdeauna o ajuta daca ii zambeste. Stai conectat. De fiecare data cand are un eveniment important in viata ei, trebuie sa il impartaseasca cu tine.

5. Fa-i complimente

La orice varsta, fetele sunt ca niste barbati galanti, usor fascinati de naivitatea lor. Amabilitatea ar trebui sa devina o parte integranta a imaginii tale si nu ceva special atunci cand incerci sa seduci o fata. Cel mai bun compliment este legat de ochii ei. Cu siguranta ii poti spune ca are cei mai frumosi ochi pe care i-ai vazut, sau ca te pierzi in ochii ei, iar astfel sansele de a-i intra in gratii sunt destul de mari.

6. Convinge-o sa aiba incredere in tine

Abilitatea principala de care ai nevoie este abilitatea de a comunica competent cu o fata. Fiecare fata are un set intreg de evenimente in trecut, pe care ea ezita sa le spuna. De aceea trebuie sa auzi asta.

Daca iti va spune lucruri importante din trecutul ei si vei reactiona calm la asta, ea va incepe sa aiba incredere in tine. Acest lucru se poate realiza daca spui cateva momente amuzante si timide din viata ta. Astfel, ii oferi un pic de indiciu ca esti gata sa auzi cat mai multe lucruri despre viata ei. Trebuie sa faci acest lucru, iar daca va avea incredere in tine, sansele de a o seduce devin foarte mari.

Asadar, acestea sunt cateva sfaturi simple, care pot fi puse in practica de catre orice barbat, insa care pot fi utile in incercarea de a seduce o fata sau o femeie care aparent este dificila. Urmeaza aceste sfaturi, si poti avea sanse foarte mari de a cuceri femeia pe care o placi, indiferent de cat de dificila este.