Fiecare persoana are propriile perioade sexuale. Durata actului poate varia. Exista o falsa tendinta de a crede ca actul trebuie sa dureze ore intregi; Dar un studiu realizat de Universitatea Penn State din Pennsylvania pentru Societatea pentru Terapie si Cercetare Sexuala a constatat ca:

  1. Un act sexual „corespunzator” (de la inceputul penetrarii pana la ejaculare) a durat de la 3 la 7 minute,
  2. unul „de dorit” de la 7 la 13 minute,
  3. unul „prea scurt” de la 1 la 2 minute,
  4. unul „prea lung” de la 10 la 30 de minute

Avand la indemana ingredientele sexului si stiind ca vremurile sunt mult mai simple decat am crezut multi dintre noi de-a lungul vietii, poti incepe. Cu toate acestea, reteta de baza este adesea insuficienta. In primul rand, pentru ca femeile sunt mult mai mult decat un vagin; iar barbatii sunt mult mai mult decat ceea ce inconjoara un falus.

Acesta este motivul pentru care multi oameni se plictisesc de sex, descopera ca nu le place porno-ul tipic si ca lipseste ceva pentru a adauga savoare intregului lucru.

Zonele erogene ale ambelor sunt mai mult decat organele genitale obisnuite (testicule, penis/labii, clitoris, vagin)

Sexul devine interesant si imbogatit atunci cand este tratat ca intreg in corp, cand este savurat cu mult dincolo de genitalitate, pentru ca placerea nu are o singura ascunzatoare.

Ce altceva este acolo?

Imaginati-va o planeta de terminatii nervoase, facuta pentru a fi mangaiata pentru ca este acoperita de piele. Acesta este corpul uman. Fiecare por se simte si de aceea este atat de frumos sa putem explora fiecare fragment din corp care suntem si corpul pe care il avem aproape de noi atunci cand ne bucuram de o relatie sexuala. 

Este interesant sa te dedici descoperirii ca exista zone foarte puternice care nu ne-au mangaiat niciodata bine, sau nu ne-au stimulat cu suficient interes. Mi se pare ciudat ca unii oameni sunt obsedati sa li se atinga picioarele, cand sunt organe foarte excitabile si au o tensiune sexuala foarte mare in designul lor. De asemenea, nu este rau sa sugeti un cot, un genunchi sau un vitel.

Totul poate creste placerea si, mai presus de toate, nu este vorba de a suge un vitel cu aspect nebun, ci de a face ca acel corp pe care vrem sa-l entuziasmam sa se simta complet recunoscut, ingrijit si gustat in toata bogatia si anatomia lui.

Este usor sa gasesti oameni care simt placere atunci cand isi mangaie sfarcurile sau scalpul, sunt zone erogene comune, poate mai mult decat urechile sau coapsele.

Cu urechile exista un efect care devine adesea foarte neplacut! Scena repetata a filmului in care indragostitii isi ling urechile i-a determinat pe multi sa creada ca sa-si bage limba prin ureche si in creier este sexy. Nu a fost si nu va fi niciodata. Nici excesul de slime nu da cel mai bun rezultat.

Este aproape mai bine sa apelezi la soapte, la un strop de aer sau la un sarut decat suzeta incomoda care lasa o urma moale. Dar pentru gusturi, culori! Si la fel cum este obisnuit ca femeile sa-mi spuna ca nu sunt fane sa fie salivate, am intalnit si cupluri care marturisesc ca le place si ca, de fapt, s-au alaturat mai mult pentru ca amandoi sunt slobi si asta le entuziasmeaza limita . 

Mi se pare frumos sa sarut pleoapele, gasesc ceva senzual in ele, mai cred ca soldurile barbatilor sunt irezistibile si foarte usor de muscat si sarutat. Gatul este o zona erogena minunata, dar nu tuturor oamenilor le place sa fie supti sau sarutati in acea parte, asa ca este convenabil ca iubitorii sa descopere daca le place ce le face partenerul lor la intalniri.

Mi s-au spus lucruri de genul acesta: „Uram sa mi se atinga coastele, dar imi place cum le mangai”. In concluzie, problema nu este intotdeauna in lipsa noastra de interes pentru ca ei ating acel punct, dar poate ca nu ne-au atins bine. Corpul curge in intregime si poate fi complet emotionat si inrait, asa ca nu are rost sa creezi obstacole in calea placerii. Maxima mea este simpla: viata este mai buna fara puncte interzise pe corp.