A fi ignorat e nasol. Chiar da, si este unul dintre cele mai rele sentimente pe care le poti experimenta daca tocmai te-ai hotarat sa cunosti pe cineva nou.

Ar putea fi usor pentru cineva sa decida sa nu trimita din nou un mesaj text si sa te ignore, dar asta nu inseamna ca iti este usor sa treci peste, iar sa fii lasat in limb si frustrarea care vine odata cu asta poate fi destul de confuz. .

Ar trebui sa trimiti mesaj unui tip care te-a facut fantoma? Raspunsul simplu este nu! S-ar putea sa crezi ca ai nevoie de inchidere, dar evident ca nu au meritat timpul tau in primul rand. Intr-adevar, nu exista multe altele de care trebuie sa stii despre ce simt ei pentru tine.

Tine minte asta, niciun raspuns nu este un raspuns. Si cel mai puternic nu ai nevoie de „inchidere” sau sa verifici daca a primit textul tau. A inteles, bine? A ALES sa nu raspunda.

Dar daca inca mai mergi inainte si inapoi daca ar trebui sau nu sa-i trimiti mesaje tipului care te-a facut fantoma, am venit cu o mica lista draguta de motive pentru care nu ar trebui.

Nu acum, niciodata!

De ce nu ar trebui sa trimiti mesaj unui tip care te-a ignorat

Ei nu sunt interesati

Motivul principal pentru care nu ar trebui sa trimiti mesaje cuiva care te-a facut fantoma este ca nu este interesat. Ei nu stau in jur asteapta mesajul tau, au trecut mai departe si, cel mai probabil, nu se gandesc la tine.

Acest lucru suna cu adevarat dur, dar este adevarul. De ce ar trebui sa-ti pierzi timpul trimitand mesaje cuiva care nu ar putea fi deranjat sa-ti raspunda? Nu va pacaliti crezand ca veti obtine inchidere, pentru ca daca nu ar fi putut pur si simplu sa va raspunda, nici ei nu vor depune prea mult efort pentru a va inchide.

Acceptati mai degraba ca nu sunt interesati si incercati sa uitati de ei. Un text nu o sa-i mai intereseze brusc de tine!

Nu vei scoate nimic din asta

Nu prea veti reusi sa trimiti mesaje cuiva care te-a ignorat si, cel mai probabil, nici nu vei invata nimic nou.

Cineva care nu te respecta suficient de mult incat sa-ti trimita macar un mesaj text nu va fi prea ingrijorat sa raspunda la textul tau urmator despre ei ca te-au fantoma. Daca fantoma este MOA-ul lor, atunci va puteti astepta sa actioneze din nou in acest fel.

Nu le va pasa suficient de mult incat sa va ofere vreun fel de inchidere si, cel mai probabil, nici nu isi vor cere scuze pentru ca v-au ignorat. Nu exista nimic nou care ar putea veni din trimiterea unui mesaj text, iar actiunile lor, sau lipsa acestora, ar trebui sa fie suficient de inchidere.

S-ar putea sa nu raspunda

Daca te-au facut fantoma o data, nimic nu-i impiedica sa te faca fantoma din nou! Exista foarte putine sanse ca ei sa raspunda la un text de continuare pe care le-ati trimis.

Veti ajunge doar sa va simtiti prost trimitand un alt mesaj la care nu raspund si ati putea simti ca ati fi facut sa parti disperat.

Trimitandu-le un mesaj, le deschizi doar sansa ca ei sa te infatiseze din nou si chiar nu merita sa te ranesti din nou si din nou.

Ai putea spune ceva ce regreti

S-ar putea sa decizi sa le trimiti un mesaj de furie sau frustrare, iar textul fiind atat de accesibil, te-ar putea determina sa spui ceva ce ai putea regreta.

Furia si ranirea ta de a fi fantoma ar putea avea mai mult pe tine in acest moment, iar acest lucru ar putea duce la un text cu adevarat rau. In timp ce ghosting-ul nu este in niciun caz un lucru dragut de facut cuiva, trebuie sa fii persoana mai buna si sa mergi mai departe, in loc sa spui ceva nepersonal pentru tine.

Cel mai bine este intotdeauna sa nu trimiti mesaje nimanui atunci cand esti suparat sau suparat si, mai degraba, iti iei timp sa te gandesti la ceea ce vei spune si daca ar trebui sa spui ceva.

Ii lasi sa castige

Trimitandu-le mesaje dupa ce te fantoma, aproape ii lasi sa castige. Arata ca ei ti-au intrat sub piele ignorandu-te si ca tu esti cel care tine inca, in timp ce ei au trecut mai departe. 

Daca le trimiti mesaje si ajung sa te trimita din nou, te-ar face sa te simti mai rau in legatura cu situatia. Va fi un nivel cu totul nou de lipsa de respect si s-ar simti ca si cum ar fi castigat.

Ei au puterea de a nu va raspunde text dupa text si cel mai bine este sa nu mai trimiteti deloc mai multe texte.

Si uite, am inteles. Relatiile nu sunt despre „castig”. Dar atunci cand trimiti mesaje cuiva care a facut fantoma, a lipsit de respect si nu te pretuieste, cu siguranta nu te vei simti un castigator.

Singura modalitate de a castiga in aceste situatii este sa mergi mai departe cu viata ta, sa le uiti si sa fii fericit.

Lucreaza asupra ta si gaseste oameni care te pretuiesc si te iubesc. Nu cei care sunt complet apatici cu tine.

Ar putea spune ceva care doare

A fi fantomat trimite un mesaj destul de clar ca nu este interesat. Acesta este un adevar greu de inghitit, dar este ceva pe care va trebui sa-l acceptati si de la care sa treceti mai departe. Desi nu au spus absolut nimic, tacerea lor spune multe.

Trimiterea textului le ofera o alta optiune de a va trimite un mesaj inapoi si ar putea dori sa-si faca mesajul foarte clar. Acest lucru i-ar putea determina sa iti trimita un text pe care probabil ti-ai fi dorit sa nu l-ai fi citit si iti poate afecta increderea in tine.

Este mai bine sa inveti doar ca ghosting-ul arata cum se simt, fara ca ei sa fie nevoiti sa le puna in cuvinte pentru tine.

Este posibil sa fi inteles gresit situatia

Exista o sansa ca ei sa nu te ignore deloc si sa fie cu adevarat ocupati si sa fi uitat sa trimita mesaje sau pur si simplu sa nu fi avut inca sansa sa o faca.

Trimiterea unui mesaj de furie crezand ca v-au facut fantoma va poate pune intr-o lumina proasta si ar putea rani cu adevarat persoana careia ii trimiteti mesaje. Acesta nu este intotdeauna cazul, dar daca nu v-au facut fantoma si dureaza putin mai mult sa raspunda, atunci trimiterea unui mesaj cu furie ar putea strica lucrurile intre voi.

Acest lucru este evident diferit daca nu au trimis mesaje inapoi de zile sau saptamani, ceea ce face ca apoi sa fie destul de evident ca v-au trimis in fantoma!

Ar trebui sa trimiti mesaj cuiva care te-a facut fantoma?

Cel mai bine este sa nu trimiti mesaj cuiva care te-a ignorat.

Tacerea lor si lipsa de texte arata cum se simt suficient de clar si, in loc sa iti iei mai mult timp pentru a le trimite mesaje inapoi (doar pentru a fi eventual ignorate din nou.)

Este mai bine sa va reduceti pierderile si sa treceti la lucruri mai mari si mai bune! In plus, „a pierde” pe cineva caruia nu-i pasa de tine nu este o pierdere!

Iti amintesti aceasta fraza pentru tot restul vietii, bine? Du-te acolo unde esti sarbatorit, nu doar tolerat.

Exista oameni acolo care iti vor iubi si pretui prezenta si nu va trebui sa trimiti mesaje sau sa implori si sa implori sa fii in viata lor.

Te vor dori acolo. Si fii incantat sa aud de la tine, sa-ti trimita mesaje, sa te invit.

Asa ca, intre timp, blocheaza-l pe acel ratat care nu-ti vede valoarea si destul de curand vei gasi oameni care o fac.