Aceasta este una din intrebarile frecvente ale celor care ajung pe site-uri de dating, cum este Matrimoniale Calarasi. Dar exista avantaje si dezavantaje atunci cand vorbim despre relatiile stabilite prin dating online.

Pot sa functioneze relatiile care incep pe Internet?

Relatiile care incept de pe un site de dating cum este Matrimoniale Calarasi pot sa functioneze daca cei doi parteneri vor acest lucru. O relatie pe internet este aproape identica unei relatii la distanta. Si din acest punct de vedere, exista multe cupluri care dovedesc ca dragostea poate rezista la distanta. Daca crezi ca ai gasit o persoana extraordinara pe un site de dating cum este Matrimoniale Bucuresti, s-ar putea sa merita toate eforturile de a avea o relatie pe internet.

Se estimeaza ca o treime din toate casatoriile din Statele Unite au loc in urma relatiilor care au inceput online. Cuplurile care se intalnesc online tind sa se casatoreasca mai repede, comparativ cu cei care se intalnesc offline. Curios, nu? Sunt studii care arata ca 20% din relatiile de lunga durata au inceput online. Site-ul Psihologia Astazi estimeaza ca pana in anul 2040, 70% din cupluri se vor intalni on-line. Wooow!

Un studiu realizat de Universitatea Standord afirma ca partenerii care se intalnesc online nu sunt mai susceptibili de a se desparti, in comparatie cu partenerii care incep o relatie in viata reala. Relatiile online nu mai sunt privite intr-un mod ciudat.

Avand in vedere aceste statistici, se pare ca relatiile online trebuie considerate „reale” si pot duce intr-adevar la relatii angajate. De fapt, publicatia The Atlantic spune ca nu exista nicio diferenta intre relatiile online si cele offline. Va trebui sa decizi singur, dar exista o multime de moduri in care poti face ca o astfel de relatie sa functioneze.

Te indragostesti pe internet, pe un site de dating ca Matrimoniale

Te intrebi daca este posibil sa te indragostesti de cineva pe internet? Se pare ca, in unele cazuri, raspunsul este afirmativ. Acest lucru este realizabil mai ales atunci cand cei doi parteneri au fost foarte sinceri cand si-au creat profilul online si in decursul primelor discutii purtate pe internet.

Atunci cand un partener online pretine ca este altcineva, orice sentimente de dragoste nu sunt neaparat valide. Pe de alta parte, unii experti sugereaza ca faptul ca te indragostesti online nu este un lucru autentic, pentru ca lipsesc prea multe variabile in conversatie – cum ar fi comunicarea non-verbala. De aceea, este mai sigur sa presupunem ca raspunsul ar putea fi mai degraba „poate”, in functie de circumstantele individuale.

Cum sa-ti faci o relatie pe internet, pe un site de Matrimoniale?

Exista mai multe lucruri pe care cuplurile le pot face pentru a incepe si dezvolta o relatie pe internet. Acestea tin de comunicare, de vorbitul la telefon, de a te intalni in persoana cu cel sau cea pe care ai cunoscut-o pe Matrimoniale Calarasi, de a fi onest si de a avea incredere.