Pentru a intra intr-o relatie de durata, trebuie mai intai sa-ti intelegi sinele autentic. Nu sinele pe care il proiectati lumii, ci persoana publica pe care doriti sa o vada toata lumea. Sinele care este adesea in fata si in centru doar atunci cand esti singur cu gandurile tale. Conecteaza-te cu aceasta persoana pentru a intelege ce vrei cu adevarat intr-un parteneriat.

Chiar daca crezi ca exista anumite aspecte ale fiintei tale interioare pe care le proiectezi in exterior, sinele tau social si la care te intorci in momentele de liniste nu vor fi niciodata la fel suta la suta. Acest lucru se datoreaza faptului ca versiunea sociala pretuieste contributia altora si interactioneaza cu ceilalti pentru a se autovalida. Cei dragi vor simti intotdeauna ca te cunosc cel mai bine si au in minte cele mai bune intentii ale tale atunci cand incearca sa te potriveasca cu partenerul tau visat.

Cu toate acestea, daca nu stii ce fel de persoana te va completa la nivel sufletesc si te grabesti intr-o relatie cu cineva care nu este potrivit pur si simplu pentru a-i linisti pe altii, va exista un adevar inevitabil ca ceva nu este in regula. Poate poti pune cu usurinta degetul pe ce este asta; poate nu. Dar oricum, o vei simti inauntru.

Cand ceilalti joaca un meci de potrivire, au tendinta de a te stabili cu cineva pe care il cunosc de ceva vreme, despre care ei cred ca este o persoana buna si te va face fericit. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei vad doar o versiune a acestei persoane, la fel cum vad o singura versiune a ta.

Daca acceptati, exista sansa sa nu simtiti scanteia proverbiala. Chiar daca persoana de la celalalt capat al jocului de potrivire este intr-adevar tot ceea ce familia sau prietenii tai au spus ca este, asta nu inseamna ca este potrivit pentru tine. Si, intotdeauna este greu sa punem capat la ceva cand va fi dezamagitor pentru cei la care tinem.

De aceea este important sa intelegi ce te va face fericit inca de la inceput, inainte ca cineva sa fie ranit, inclusiv pe tine! Daca ai o intelegere solida a ceea ce te face sa treci si de ce ai nevoie de la un insotitor la nivel de suflet, esti mai predispus sa incepi sa te conectezi cu cineva care te umple si se potriveste cu energia ta.

Ce inseamna asta?

Inseamna ca ar trebui sa-ti iei timpul. Inseamna sa-ti iei timp pentru a te inainta si a reflecta asupra persoanei care esti cu adevarat, poate pentru prima data. Poate parea strain si incomod la inceput pentru ca de cele mai multe ori te grabesti, incercand sa satisfaci nevoile tuturor celorlalti, ignorand in acelasi timp pe cele ale tale. S-ar putea sa simti ca nu ai nici macar cinci minute la dispozitie, dar ai.

Cand iti loveste capul de perna noaptea sau cand tragi in sus la urmatoarea intalnire, inainte de a cobori din masina, vei avea cateva momente pretioase de rezervat pentru a merge inauntru si a te asigura ca esti pe drumul cel bun. Exista intotdeauna timp pentru a face check-in, chiar daca este doar pentru scurt timp.

Concluzia este ca nimeni altcineva nu stie ce este mai bine pentru tine. Doar tu ai toate raspunsurile. Dar nu veti putea sa spargeti codul pana nu lucrati la invocarea sinelui dvs. autentic in momente de liniste de auto-reflectie. Cand acest lucru devine mai natural, s-ar putea sa va simtiti ca o persoana complet noua la inceput. Este in regula. Esti tot tu. Esti tu autenticul care asteapta sa fie auzit. In cele din urma, aceasta persoana va deveni atat de familiara, incat va straluci si in exterior.

Cand te conectezi cu tine insuti la nivelul sufletului, acest lucru nu va fi vizibil doar pentru tine, ci si pentru toti ceilalti din jurul tau. S-ar putea sa existe un pic mai multa motivatie in pasul tau, s-ar putea sa dezvolti o perspectiva mai pozitiva. Atunci, si numai atunci, vei fi gata sa extinzi aceasta pozitivitate asupra altcuiva intr-o noua conexiune romantica. Si, persoana potrivita va fi atrasa de tine pentru ca prezinti lumii cine esti cu adevarat. Cand gasesti iubirea ca fiind sinele tau autentic, aceasta tinde sa dureze toata viata. Asadar, da o sansa iubirii si incearca!