Un nou trailer pentru viitoarea continuare a comediei de actiune a lui Hitman’s Wife, Bodyguard , ne readuce intr-o lume cu schimburi de focuri explozive si urmariri cu masini alimentate de adrenalina, in timp ce duoul nepotrivit Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson se lupta pentru supravietuire. Dupa cum sugereaza titlul si noul poster, continuarea o vede pe Sonia Kincaid a lui Salma Hayek intr-un rol mult mai mare decat in ​​versiunea anterioara, alaturandu-se bataliei pline de actiune si transformand duo-ul de farsori intr-un trio.

Reluat la patru ani dupa evenimentele din filmul original, bodyguardul Michael Bryce ( Ryan Reynolds ) este in concediu sabatic de la companie cand este salvat de Sonia Kincaid, sotia asasinului Darius Kincaid cu care Bryce impartaseste o prietenie nelinistita. tentativa de asasinat pentru a-l salva pe Darius. Inca fara licenta si aflat sub control, pe langa faptul ca este acum in concediu sabatic, Bryce nu poate folosi arme de foc sau arme letale de niciun fel si trebuie sa-si foloseasca inteligenta si inteligenta pentru a-l salva pe Darius si a salva ziua.

In timp ce Bryce este impins la pragul prag de cei mai periculosi protejati ai sai, cei trei se indreapta cu cap intr-un complot global si descopera curand ca ei sunt tot ceea ce se afla intre Europa si un nebun razbunator si puternic. Din nou, cu Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson in rolul lui Michael Bryce si, respectiv, Darius Kincaid, si cu Salma Hayek reluand rolul Soniei, The Hitman’s Wife’s Bodyguard gaseste mai multe fete cunoscute sarind la bord, inclusiv Frank Grillo ( The purge: anarchy ). Morgan Freeman ( The Dark Knight ), Richard E. Grant ( Logan ), Tom Hopper ( The Umbrella Academy ), Rebecca Front ( The Thick of It )), Gabriella Wright ( The Resupplied Transporter ), Alice McMillan ( Outsider ), Kristofer Kamiyasu ( Good Omens ) si Blake Ritson ( Krypton ) si Antonio Banderas ( The Mask of Zorro ) ca raufacator, un mafiot puternic care urmareste Sonia, Darius si Bryce.

Lansat in 2017, primul The Sicario’s Bodyguard nu a fost foarte bine primit de critici, dar, din fericire, s-a descurcat bine cu publicul, incasand in cele din urma 180,6 milioane de dolari fata de un buget de productie de 30 de milioane de dolari. Raspunsul pozitiv din partea publicului s-a datorat in mare masura chimiei naturale si simpatiei vedetelor sale centrale Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson , fiecare dintre acestia fiind suficient de inventiv si talentat pentru a mentine filmul pe linia de plutire intre scene. In timp ce urmatoarea continuare arata mai mult la fel, adaugarea Salmei Hayek la continuarea, Hitman’s Wife Bodyguard, este probabil sa ofere scenariului un pic mai mult joc si ar trebui sa ofere replicilor duo-ului un pic de prospetime.

Bodyguard to The Hitman’s Wife il vede pe Patrick Hughes revenind pe scaunul regizorului, lucrand dintr-un scenariu scris de Tom O’Connor si Brandon si Phillip Murphy. Hitman’s Wife Bodyguard a fost initial programata pentru lansare in august 2020, dar a fost amanata din cauza situatiei mondiale in curs. Titlul a fost amanat initial cu un an intreg, dar dupa o modificare recenta a datei de lansare, publicul va putea acum sa vada The Hitman’s Wife’s Bodyguard putin mai devreme decat se astepta, filmul urmand sa fie lansat in Statele Unite pe 16 iunie.