Formulele magice nu exista. Cu toate acestea, exista cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a seduce un barbat.

Nu toata lumea este sigura cum sa abordeze persoana de care ii place si sa creeze o conexiune cu ea. Din acest motiv, exista cei care se intreaba cum sa seduca un barbat si chiar sa ceara sfaturi prietenilor si sa caute informatii despre acesta in diverse surse, precum filme, seriale, carti sau forumuri online.

Ideea este ca niciuna dintre aceste surse nu poate avea raspunsul mult asteptat. Uneori, ei pot oferi unele indrumari, dar nu vor oferi niciodata un ghid precis cu fiecare dintre pasii de urmat. De ce? Din simplul motiv ca nu exista formule magice care sa poata fi aplicate in mod egal in toate cazurile si sa ajute la obtinerea unor rezultate satisfacatoare. 

Desi o orientare poate fi de ajutor atunci cand se ia in considerare abordarea persoanei, adevarul este ca tu insuti trebuie sa aleaga ce sa ia si ce sa nu ia din fiecare sfat sau sursa, pe langa faptul ca isi concepe propriile mecanisme de a face fata. diferitele situatii. Pentru aceasta, va fi intotdeauna esential sa se acorde atentie contextului.

Contextul poate ajuta la crearea unei strategii bune

Pentru a seduce un barbat este esential sa fii tu insuti mai presus de orice, dar si sa stii sa fii atent la context. Acesta este un detaliu pe care multi il trec cu vederea si unul dintre motivele pentru care primele abordari pot fi incomode sau chiar incomode.

A fi atent la context inseamna a nu pierde spontaneitatea, a te apropia de celalalt si a interactiona in cel mai natural mod posibil, fara prea multe artificii. De asemenea, implica cunoasterea a ceea ce poate si nu poate fi potrivit in functie de timp si spatiu.

Cu alte cuvinte, a te preocupa de context inseamna a nu pierde concentrarea asupra unde si cu cine te afli. Sa cauti si sa tii o conversatie langa un aparat de cafea intr-o cladire publica nu este acelasi lucru ca intr-un bar aglomerat sau intr-un parc linistit. In fiecare dintre aceste scenarii, tonul vocii, limbajul corpului si chiar profunzimea conversatiei sunt foarte diferite.

Simtul umorului este un mare aliat, dar nu trebuie sa-l fortezi

Este adesea recomandat sa apelezi la jovialitate si la simtul umorului pentru a seduce un barbat. Cu toate acestea, acest lucru este adesea inteles gresit si, prin urmare, multi oameni nu isi ating scopul. Motivul? Au fortat prea mult gluma, au inventat un rol care in loc sa fie fermecator si atractiv, este mai degraba nefiresc. Nu scapand un ras mare pentru tot ce spune barbatul, el se va „indragosti”.

Daca gluma apare spontan, bine ai venit. Daca nu, nu este nevoie sa-l fortezi. A mentine firul conversatiei, a-i privi in ochi, a zambi atunci cand este cazul, a fi atent la ceea ce comunica persoana respectiva si a oferi feedback adecvat este suficient pentru a face o impresie buna si pentru a stabili o dinamica buna. De asemenea, amintiti-va ca nu trebuie sa alergati.

Pentru a seduce un barbat trebuie sa stabilesti o relatie buna pas cu pas. Nu te preface ca totul se intampla intr-o clipa.

Puterea unei bune comunicari

Pentru a seduce un barbat cu care vrei sa stabilesti o relatie sanatoasa de la inceput, nu este nimic ca sa apelezi la puterea unei bune comunicari. Acesta este motivul pentru care este atat de important sa acordati atentie la ceea ce el comunica prin cuvintele si limbajul corpului.

Desi este adevarat ca este important sa aveti conversatii fluide, placute si interesante, ceea ce va permite cu adevarat sa intariti legatura si sa-i faceti pe amandoi confortabili unul cu celalalt va fi faptul de a sti sa transmiteti in mod adecvat un mesaj, respect si decor. limite, expune o idee si cauta consens.

O buna comunicare nu inseamna sa fii mereu de acord cu totul, ci sa stii sa-i transmita celuilalt ─cu respect si asertivitate─ propriile idei, emotii si sentimente.

Cheia tuturor: fii tu insuti

Toate sfaturile de mai sus converg in acelasi punct: fii tu insuti, pentru ca numai atunci este posibil sa stabilesti o conexiune reala si semnificativa. Gandeste-te la asta: cum te vor cunoaste cu adevarat daca te prefaci ca esti cineva cu care nu esti doar pentru a fi pe placul unei singure persoane?

Daca pentru a seduce un barbat trebuie sa improvizezi prea mult, sa-ti schimbi drastic felul de a fi, atunci poate ca nu aceasta este calea pe care ar trebui sa o urmezi, asa ca nu te lasa deoparte, prezinta-te asa cum esti, evita artificialitatea si acorda-ti timpul si atentia. celor care te privesc asa cum esti si te apreciaza asa cum esti.