Dupa cautarea nesfarsita, ati gasit in sfarsit pe cineva de care merita sa va tineti. Dar, prin anumite circumstante, te gasesti despartit de cel pe care il iubesti la kilometri si kilometri de distanta. Oricat de mult te iubesti, probabil ca exista o parte din tine care se intreaba cum sau daca relatia ta va supravietui distantei lungi dintre voi. Relatiile la distanta pot fi mai usoare cu sprijinul potrivit.

Comunicati cat de mult ca sa va simtiti conectat

Traim intr-o era in care avem acces fara precedent unul la altul, mai ales cu atat de site-uri de matrimoniale precum https://matrimoniale365.ro/. Pentru cei dintr-o relatie la distanta, este foarte simplu sa comunice si sa se vada cu ajutorul internetului. Unele cupluri vor sa se simta conectati in fiecare ora. Unii considera ca este obositor sa vorbeasca in fiecare zi.

Discutati unul cu celalalt ce functioneaza pentru frecventa generala si durata de timp pe care o veti petrece vorbind sau prin chat video intr-o zi sau saptamana. Si fiti deschisi sa va modificati tendintele de comunicare, deoarece viata creeaza cerinte noi si neasteptate.

„Fii acolo” chiar si atunci cand nu poti fi de fapt acolo

Decenii de cercetare indica faptul ca cele mai multumite relatii sunt cele in care fiecare partener raspunde cu succes la apelurile emotionale ale celuilalt. Chiar daca partenerii sunt la distanta unul fata de celalalt, ei se pot conecta la nivel mental si emotional. Raspunsul la nevoile emotionale ale celuilalt poate parea dificil intr-o relatie la distanta.

Nu puteti sa va prezentati fizic in zilele triste ale celuilalt sau sa il asigurati cu o imbratisare. Dar acest lucru nu face ca acest element crucial al succesului relatiei sa fie mai putin important. In schimb, este posibil ca cuplurile la distanta sa fie mai intentionate sa raspunda la incercarile celuilalt de a se conecta.

Daca ati programat un timp pentru a discuta cu partenerul dvs., faceti acest apel o prioritate, la fel cum ati face o sedinta de munca sau programarea medicului. Daca partenerul dvs. are o zi importanta, suna sau trimite un text preventiv pentru a afla cum a mers. Facand asta, veti demonstra ca sunteti acolo pentru el, indiferent cat de departe ar fi. Intra aici si cunoaste oameni noi.

Reamintiti partenerului frecvent ceea ce va place la relatia dvs.

Indoielile, nesigurantele si gelozia pot fi mari in relatiile la distanta, pur si simplu pentru ca petreci atat de mult timp departe unul de celalalt. Acesta este motivul pentru care terapeutii recomanda sa se foloseasca asigurari verbale frecvente unul cu celalalt. Ele ajuta la minimizarea acestor sentimente negative si clarifica unde stai ca si cuplu de matrimoniale Calarasi.

Data viitoare cand vorbesti, spune-i partenerului tau cat de mult il iubesti si apreciezi relatia ta. Si daca va simtiti nesigur in privinta relatiei, nu-ti fie frica sa ceri reasigurare pentru tine.

Formeaza un atasament sigur sustinand interesele celuilalt

Indiferent daca sunteti impreuna sau departe, dvs. si partenerul dvs. veti continua sa cresteti si sa va schimbati pe masura ce viata va merge mai departe. Acest lucru este atat normal, cat si un lucru bun – chiar daca obliga relatia dvs. sa schimbe unele parti in acest proces. Cuplurile la distanta care au un atasament sigur impreuna sunt capabili sa se lase reciproc sa creasca si sa se maturizeze.

Ei gasesc modalitati de a ramane conectati si de a se impinge reciproc inainte. Intr-o relatie sigura de atasament, cresterea personala si schimbarea sunt sanatoase. Este un produs al securitatii si sigurantei in relatie. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteti face pentru a promova un atasament sigur este sustinerea partenerului dvs. pe masura ce creste in punctele sale forte si interesele individuale.