Industria videochatului cunoaste o dezvoltare continua si genereaza castiguri impresionante pentru toti cei implicati. Fetele care opteaza pentru varianta unei angajari in videochat in Bucuresti beneficiaza de avantaje financiare care in alte domenii sunt de neconceput. Iata-le pe cele mai importante dintre acestea!

Castiguri garantate de 1 000 de dolari, din prima luna de activitate!

Cati tineri cunosti care, ca angajati in Romania, sa aiba venituri de 1 000 de dolari pe luna? Fara indoiala, foarte putini!

Pentru ca lucrurile sa fie si mai clare, iata care este situatia salariala, din acest moment, in tara noastra: salariul minim net este, in 2021, mai mic de 1 400 de lei pe luna. Asta e suma pe care o castiga majoritatea angajatilor tineri, aflati la inceput de drum.

Ca sa nu mai amintim de situatiile in care unii dintre ei sunt nevoiti sa lucreze ca voluntari, fara sa fie platiti. De multe ori, aceasta e singura sansa de a acumula experienta necesara pentru ca, pe viitor, sa fie angajati pe o functie cu castiguri ceva mai mari.

Pentru fetele care raspund afirmativ ideii unei angajari videochat Bucuresti, lucrurile devin mult mai simple. Un studio profesionist, precum Studio-20.ro, asigura, inca din primele luni de activitate, un castig garantat de 1 000 de dolari. Cu ajutorul acestor bani, vei putea sa folosesti primele luni de activitate pentru a invata toate secretele activitatii si site-urilor de profil.

Toate celelalte avantaje de care beneficiezi la inceput de drum

Pentru a obtine succes maxim in urma unei angajari in videochat in Bucuresti, e nevoie sa te promovezi pe site-urile de specialitate. Trebuie sa stii ca, la Studio 20, atat fotografiile initiale cat si toate pozele, teaserele si materialele de orice fel menite sa te ajute sunt gratuite. Nu vei plati absolut nimic pentru toate acestea.

De asemenea, in urma unei angajari in videochat in Bucuresti vei beneficia de ajutor si pentru completarea trusei de machiaj si a garderobei, doua elemente importante in construirea reusitei tale viitoare. Ulterior, e suficient sa petreci 3 luni in cadrul studioului si nu va mai trebui sa le platesti niciodata, ci vor ramane cadoul tau de bun-venit!

Cum se ajunge la sume mai mari de bani?

Cei 1 000 de dolari pe luna sunt primiti in primele trei luni dupa ce ai luat decizia unei angajari in videochat in Bucuresti. Insa castigurile pe care le poti obtine in domeniu, odata ce capeti experienta, sunt mult mai mari decat atat. Iata cum functioneaza lucrurile!

• comisionul de baza, pe care il primeste orice model, inca din prima zi de activitate, este de 50% din valoarea castigurilor obtinute;

• pentru comportament online perfect primesti un bonus de 5%;

• o rata de conversie buna, adica un numar mare de vizitatori care se inscriu in camera ta de chat, iti aduce un alt bonus de 5%;

• poti sa primesti inca 5% pentru 100 de ore pe perioada. In calcularea acestui bonus se tine cont inclusiv de streaming mobil si video, ceea ce il face mai usor de atins;

• parteneriatul pe termen lung iti aduce un nou bonus in valoare de 5%. Aceasta premiere este platita in luna iunie a fiecarui an, pentru tot anul precedent;

• cu cat castigi mai mult, cu atat beneficiezi de mai multe avantaje. Astfel, exista inclusiv un comision pentru castiguri de peste 15 000 de euro pe perioada;

• in plus, poti beneficia de credite fara dobanda, astfel incat sa poti obtine ceea ce iti doresti intr-un interval de timp cat mai scurt.

Ofera-ti sansa unei angajari videochat Bucuresti! Iti va aduce o viata de lux si castiguri la care prietenele tale nici macar nu indraznesc sa viseze!