Daca vrei o schimbare a locului de munca, daca nu te simti implinit/a in viata profesionala sau daca vrei o calificare in plus fata de ceea ce ai in prezent, atunci poti sa te gandesti sa faci cursuri de calificare profesionala. 

Vei putea sa te bucuri de o diploma care este recunoscuta in tara si in strainatate si vei putea sa alegi sa iti construiesti un drum propriu, care sa fie in acord cu nevoile si visele tale profesionale. Vei putea sa incepi sa lucrezi imediat dupa ce ai obtinut diploma, iar aceasta este valabila intreaga viata. 

La CPP Alexander’s ai la dispozitie o multitudine de cursuri de calificare si poti sa te reorientezi rapid in domeniul tau de lucru. 

Iata cum anume iti poate schimba viata o diploma si care sunt beneficiile de a alege cursurile de calificare autorizate:

O diploma autorizata te ajuta sa poti face o meserie din punct de vedere legal si sa poti obtine un job bine platit

Diploma autorizata te ajuta sa obtii o calificare care este recunoscuta legal. Astfel, o sa poti sa ai angajare in domeniul de lucru pe care ti-l doresti si o sa te bucuri de salarii corespunzatoare cu nivelul tau de calificare. O sa te ajute sa poti evolua pe plan material si al cunostintelor de baza si o sa ai parte de increderea in sine necesara atunci cand vei avea parte de atestat pentru meseria ta.

Cu ajutorul unei diplome autorizate poti lucra in tara sau in strainatate

Este important sa stii ca se pot obtine anumite diplome care sunt valabile atat in tara noastra, cat si in strainatate. Vei putea sa te bucuri de acestea pe toata perioada vietii. 

O diploma de calificare se poate obtine si daca ai doar invatamantul obligatoriu, in functie de tipul de specializare

Exista anumite cerinte legale pentru a obtine anumite calificari. Pentru unele dintre acestea, ai nevoie doar de invatamantul obligatoriu. Astfel, vei avea autorizare pentru a lucra si vei putea sa ai o cariera dorita doar cu un curs de calificare autorizat. 

La CPP Alexander’s vei putea plati in rate

Un avantaj pe care ti-l ofera firma CPP Alexander’s este plata in rate. Vei avea oportunitatea de a face mai multe plati conform nevoilor financiare pe care le ai. 

Programul de studiu in cadrul cursurilor este flexibil pentru a se adapta nevoilor cursantilor 

Vrei o diploma de calificare sau workshop-uri din domeniul tau de lucru? Vei descoperi ca la CPP Alexander’s ai parte de program flexibil, care se adapteaza nevoilor tale specifice de lucru. Vei putea sa te bucuri de posibilitatea de a face anumite parti teoretice si online, pentru a avea timp sa iti desfasori activitatile zilnice. Trebuie sa comunici cu cei care se ocupa de organizarea cursului ales de catre tine pentru a obtine mai multe informatii.