Cand lucrezi de acasa, vei gasi cheia realizarii spatiului de lucru ideal in micile detalii, precum elementele decorative, lumina naturala si ordinea.

1.Ai nevoie doar de un colt

Daca ai putin spatiu, este foarte important sa gasesti un birou unde sa poti depozita tot ce ai nevoie pentru a lucra. Si nimic ca sa poti inchide acel spatiu odata ce ai terminat ziua de lucru, pentru a te bucura din plin de timpul tau de odihna pe canapea.

2.Profita de lumina de la fereastra

Daca aveti o fereastra in sufragerie, cu spatiu disponibil pentru a va localiza biroul, nu va indoiti ca acest lucru va fi cea mai buna optiune, deoarece nu exista nimic ca lumina naturala cu care sa lucrati. Mobilierul simplu si o piesa deosebita, precum scaunul tapitat verde, vor face orele petrecute in coltul tau de lucru mult mai suportabile.

3.Un spatiu unificat

Puteti crea un birou in interiorul camerei unificand tonurile unor accesorii din zona de lucru si cea de living. In aceasta propunere Ikea, griul plumb al mesei si al raftului se extinde pana la patura de pe canapea. In propunerea lor includ un scaun ergonomic cu roti, care permite o gama larga de miscari de la masa de lucru pana in zona in care pastrati documentele, dosarele etc.

4.Un birou perfect integrat

Nu este intotdeauna necesar ca zona de lucru sa ocupe un loc retras in camera. Puteti transforma acest lucru intr-un birou mare, foarte confortabil, daca asezati biroul in zona centrala a camerei. Acum, pentru a te putea deconecta la sfarsitul zilei, se recomanda ca desktopul sa fie cat mai clar.

5.Spatiu minim, comanda maxima

Chiar daca nu ai mare adancime, poti profita de spatiul de pe un perete pentru a-ti extinde zona de lucru in inaltime si latime. Rafturile te vor ajuta sa o atingi. Folositi putine culori si combinati-le bine pentru a evita un efect haotic.

6.Un mediu sobru foarte propice muncii

Uneori avem nevoie doar de minim pentru a putea sa ne asezam si sa ne desfasuram munca la adapostul sufrageriei noastre. Acest spatiu mort de langa canapea este perfect pentru a va stabili biroul si, odata cu el, si statia de lucru. Sunt necesare mai putine contoare decat va imaginati pentru a putea avea propriul birou de acasa.

7. Un spatiu inspirator

Este foarte important ca spatiul de lucru sa fie personal si sa te poti inconjura cu ceea ce te inspira si te ajuta sa te concentrezi. Daca ai suficient spatiu, nu ezita sa te bucuri de acea spatialitate si uita sa iti acorzi biroul.

8. Birou sau mobilier decorativ

Acest birou de secretariat din lemn masiv de mango are un finisaj invechit care il face o piesa decorativa foarte interesanta pentru camera ta de zi. Pentru ca lucrul intr-un spatiu frumos face ca timpul pe care il dedicam acestuia sa fie mai bun si mai placut. In plus, cu o astfel de piesa de mobilier nu vei simti ca sufrageria ta a fost ocupata de timpul tau de lucru.