In acest articol iti vom prezenta cateva moduri de a-ti face iubitul să stea cu tine mai mult si pentru a imbunatati calitatea timpului petrecut împreună … FĂRĂ a fi pasiv agresiv sau exigent! Petrecerea timpului de calitate cu partenerul nostru romantic este, evident, super important. Este doar o parte din a fi într-o relație armonioasa si frumoasa!

Dar ce se întâmplă când iubitul tau nu vrea sa petreaca atât de mult timp cu tine pe cât vrei tu sa petreci cu el? Poate fi dureros, nu? Ei bine, în primul rând, trebuie să realizezi că acest lucru nu înseamnă neapărat că este mai puțin interesat de tine decât ești tu de el! Fiecare dintre noi are propriile modele și preferințe atunci când vine vorba de petrecerea timpului cu alți oameni.

Unii dintre noi au nevoie de mai mult timp singuri decât alții, de exemplu.

De asemenea, ar trebui să știți că este în regulă să doriți să petreceți mai mult timp cu bărbatul decat isi doreste el sa petreaca cu iubita. Atunci cand iti doresti ca partenerul sa iti acorde mai mult timp, este foarte important sa stii cum sa ceri acest lucru fara a o face intr-un mod pasiv-agresiv care l-ar putea irita si deranja la maxim. Asadar, ai intalnit un barbat minunat pe https://matrimoniale.xyz/ , dar pur si simplu nu iti acorda atata atentie pe cat ii acorzi tu? Iata ce ar trebui sa faci.

Faceți ceva împreună

Bine, s-ar putea să te gândești, „Exact asta încerc să-l fac să facă!” Există un principiu important care spune că bărbații se întâlnesc ca să poată face lucruri… în timp ce femeile fac lucruri doar ca să se poată întâlni. Vezi tu, pentru bărbați, accentul se pune pe activitatea în sine. În timp ce femeile fac lucruri astfel încât să se poată reuni și să se concentreze pe sentimentul de conectare barbati sunt exact opusul. Oamenii in general isi doresc sa se conecteze, dar aceasta conectare se face in mod diferit de la femeie la barbat. Simțim că am realizat ceva atunci când ieșim și ne implicăm în activități. Ei bine, despre asta este vorba atunci cand discutam despre barbati.

Încurajează-l să iasa cu prietenii

Da, asa este! Încurajează-l să se ducă să-și ia timp pentru el. E timpul să faca ceva doar cu prietenii lui fara sa te implice și pe tine. Bărbații operează cu ceea ce se numește „Legea Elasticității”. Ceea ce dictează această lege este că, pe măsură ce petrecem timp impreuna și pe măsură ce conexiunea noastră se adâncește, alte biochimice din creierul nostru creează dorința de a ne retrage. Și nu pentru totdeauna! Doar pentru anumite perioade de timp. Timpul pe care il petrecem fara partener ajută la restabilirea echilibrului nostru de dopamina si testosteron. Și apoi ghici ce se întâmplă? Iubitul tau abia va astepta sa petreaca timp cu tine. După ceva timp departe de tine, dorința lui de a fi cu tine crește din nou, si astfel vei obtine rezultatul pe care ti-l doresti. Atunci cand ii acorzi partenerului libertate, acesta va aprecia la maxim acest lucru si va cauta diverse modalitati de a te rasplati.