Control Z este unul dintre cele mai cunoscute seriale de tineret Netflix de pana acum, misterul insotit de diferite necunoscute de-a lungul sezonului il face captivant pentru utilizatorii platformei de streaming.

Dupa al doilea sezon intens, unii dintre fanii serialului au ramas cu multe indoieli in privinta personajelor din cauza multiplelor evenimente simultane care s-au intamplat.

Cele 8 episoade din acest nou sezon ne-au aratat un nou dusman al studentilor Colegiului National, dupa moartea lui Luis si descoperirea hackerului, „razbunatorul” a venit ulterior sa dea o lectie tuturor oamenilor care au dezlantuit haosul in interior. din primul sezon.

Acum Sofia (Ana Valeria Becerril) trebuie sa acorde o atentie deosebita oamenilor din jurul ei, iar cu inima iesindu-i impotriva mintii, protagonista va trebui sa gaseasca calea cea buna pentru a afla adevarul.

Va explicam sfarsitul celui de-al doilea sezon din Control Z

Inainte de a incepe, va reamintim ca aici veti gasi TOATE spoilerele pentru sezonul doi, asa ca daca nu l-ati vazut inca, ar trebui sa cititi pe propriul risc.

De-a lungul sezonului descoperim diferite indicii care ne apropie de descoperirea adevaratei identitati a razbunatorul, pe langa relatia dintre Raul (Yankel Stevan) si Sofia a reusit sa aprinda flacara iubirii dupa ce s-au unit pentru a surprinde persoana din spatele teribilului. evenimente pe care le-am vazut in primele episoade.

Il insotim si pe Javier (Michael Ronda) in timp ce acesta se indragosteste de Natalia (Macarena Garcia) si incearca sa o ajute sa obtina banii pe care i-a imprumutat sezonul trecut.

Cand soseste ultimul episod, vedem despartirea lui Javier de Natalia dupa ce a descoperit-o impreuna cu sora ei Maria pe cale de a face sex cu tatal lor pentru a-l santaja ulterior cu un videoclip si a cere banii de care avea nevoie, din pacate pentru ea planul lui a mers prost. si a sfarsit prin a fi rapita de asasinii care erau in fuga.

Sad Javier merge la Sofia pentru a continua cu planul de a persecuta razbunatorul atunci cand aceasta se simte tradata de Raul, dupa ce acesta i-a ascuns infidelitatea lui Quintanilla.

Ajungem astfel la evenimentele finale in care il gasim pe Raul cu Gerry la Colegiul National dupa ce au fost chemati de razbunator, Sofia si Javier sosesc cateva secunde mai tarziu si descoperim ca persoana din spatele tuturor este Alex (Samantha Acuna), pe care sa se razbune. moartea prietenului sau pune la punct intregul plan.

Amenintand pe toata lumea cu o arma, Alex se reconsidera dupa discursul Sofiei si scapa arma, totusi Javier nu putea trai cu ideea de a o rapi pe Natalia asa ca il ameninta pe Raul ca ii va lua banii pe care Alex i-a furat.

Dupa o serie de altercatii, Sofia, Raul, Alex, Javier, Gerry si Maria se trezesc lupta pentru punga de bani, cand directorul Nora (Rocio Verdejo) soseste sa-i desparta, totusi un noroc teribil a ajuns sa o impinga pe Nora din necazuri. .balustrada de pe acoperis, Pablo, care le astepta pe fete in parcare, o vede ingrozit pe Nora murind sangerand pe jos, dar in loc sa cheme o ambulanta, se urca in masina lui cu banii si pleaca.

Necunoscuta daca Nora traieste sau moare ne lasa sa asteptam al treilea sezon in care vom descoperi planul celor implicati de a se spala pe maini de aceasta tragedie.