Ti-ai dat seama vreodata ca nu exista un nume pentru cand un barbat se intalneste cu o femeie mai tanara? Este considerat doar a fi normal din punct de vedere istoric. Dar cand o femeie se intalneste cu un barbat mai tanar, ei sunt numiti in diferite feluri pentru ca avem tendinta de a avea nume pentru lucruri care ies din comun. 

De la crearea termenului de puma, lucrurile au devenit putin mai evoluate. O femeie mai in varsta cu un barbat mai tanar nu provoaca atat de multa agitatie pe cat devine din ce in ce mai acceptata. Cu toate acestea, utilizarea acestui tip de terminologie evidentiaza faptul ca exista inca inegalitati in modul in care este tratat genul de-a lungul liniilor de intalnire. Asadar, daca cauti sfaturi pentru relatii cu o femeie mai in varsta si un barbat tanar, tine intotdeauna cont ca varsta este doar un numar si ar trebui sa fim intotdeauna liberi sa intalnim cu cine dorim!

Dar daca inca nu esti convins daca ar trebui sau nu sa te intalnesti cu un barbat mai tanar, speram ca aceste motive iti vor deschide mintea.

Femeie in varsta Barbat mai tanar Sfat de relatie: De ce sa o faci?

  • Este posibil sa aveti o satisfactie generala mai mare in relatia dvs

Potrivit unui sondaj al femeilor heterosexuale care au parteneri semnificativ mai in varsta, semnificativ mai tineri sau de aceeasi varsta, cele cu parteneri mai tineri au raportat o satisfactie generala mai mare in relatia lor. Cercetarile sustin faptul ca intalnirile cu barbati mai tineri pot fi mai bune! 

  • Este posibil sa experimentati mai multa incredere si succes in cariera dvs

Jumatate dintre femeile aflate intr-o relatie cu un barbat mai tanar detineau roluri manageriale superioare . Ceea ce este o cifra destul de impresionanta, avand in vedere ca doar 33% din locurile de munca de top sunt destinate femeilor in general. Se crede ca statistica se datoreaza faptului ca femeile care se intalnesc cu barbati mai tineri au de obicei un nivel crescut de incredere. Ei cheama in mod regulat barbatii mai tineri si, facand acest lucru, isi maresc increderea intr-un mod pe care femeile care sunt invitate de barbati mai in varsta nu il experimenteaza neaparat.

  • Varful sexual nu este un lucru real si nu ai depasit-o cand aveai 35 de ani

Se credea ca varful sexual al barbatilor era la 20 de ani (sau chiar pana la 18), in timp ce varful femeilor este atunci cand ea are in jur de 35. Realitatea este ca varful sexual nu este un lucru real, iar varful tau sexual este oricand simti-te pe deplin confortabil imbratisand dorinta sexuala si interesele tale in dormitor. Daca ai 50 de ani si abia acum realizezi ca esti interesat de anumite lucruri pe care nu le-ai incercat niciodata inainte, imbratiseaza-l. Dar oamenii mai tineri sunt de obicei mai experimentati in dormitor, asa ca s-ar putea sa descoperi ca ai nevoie de un partener mai tanar pentru a tine pasul cu noile tale interese.

  • Varful sexual nu este real, dar rezistenta este

Daca faci sex cu cineva destul de tanar, este posibil sa fie putin neexperimentat. Dar, in general, barbatii mai tineri au mai multa rezistenta si o perioada refractara mai scurta . Ceea ce inseamna ca, chiar daca au un orgasm, sunt pregatiti pentru runda a doua destul de repede. Ceea ce poate duce la o satisfactie mai mare pentru femeile in pat si este doar un alt avantaj al intalnirii cu un barbat mai tanar! 


Esti in cautarea unui partener care iti apreciaza intelepciunea

Cu mai multa experienta de viata, femeile in varsta sunt adesea mai intelepte si mai puternice, avand mai mult timp sa se cunoasca si sa depaseasca obstacolele din viata. Adesea sunt mai independenti si mai siguri in sine. Pentru barbatii mai tineri care cauta parteneri pe termen lung, un partener capabil si sigur pe ei insisi este o trasatura foarte atractiva. 


Simplu si simplu, pot fi mai distractive

Pe de cealalta parte a monedei, barbatii mai tineri, in general, sunt de obicei mai putin impovarati de responsabilitate si totusi sunt pregatiti pentru unele riscuri. Adesea nu se afla inca intr-un loc in cariera in care sunt multe pe umerii lor si nu au inca responsabilitati familiale. De asemenea, tind sa fie mai experimentali in pat. Cercetarile au aratat ca o femeie in varsta cu un barbat mai tanar are mai multe sanse sa se distreze in dormitor decat o femeie mai tanara si un barbat mai in varsta

Indiferent de motivul pentru care te intalnesti cu un barbat mai tanar, singurul lucru care conteaza cu adevarat este modul in care va simtiti amandoi in relatia voastra. Daca ai 50 de ani, iar barbatul cu care te intalnesti are 35 de ani si amandoi sunteti incredibil de fericiti, ar trebui sa conteze cu adevarat varsta?