Ce spune initiala numelui tau despre tine?

Initialele numelui joaca un rol important in determinarea personalitatii tale. Fiecare litera are o valoare numerica si fiecare numar are energiile, vibratiile si esecurile sale. Sa exploram cateva trasaturi de personalitate a prenumelui.

 • Calitatile unei persoane al carei nume incepe cu A, O, S

Persoanele al caror nume incepe cu literele A, O sau S sunt cele mai puternice persoane. Ei sunt forta motrice a lumii. Ei fie conduc spectacolul, fie fara ei spectacolul este imposibil. Sunt fiinte increzatoare, capabile sa conduca lumea. Pe partea negativa, ei pot judeca si critici pe ceilalti.

Acesti oameni indrazneti si curajosi sunt buni cercetatori, profesori, actori. si lideri.

 • B, T

Oamenii care au numele lor incepand cu litera B sau T cred in pace si armonie. Sunt organizati si au o dubla natura, deoarece literele rezoneaza cu cifra 2. Ei stiu intotdeauna ce gandeste cealalta persoana si abilitatile lor de meditatie ii fac sa gestioneze o situatie foarte calm. Cu toate acestea, uneori, pot fi egoisti si lacomi.

 • C, U, L

Oamenii care au numele incepand cu alfabetul C, U sau L sunt creativi, comunicativi si curajosi. Sunt persoane optimiste care ii atrag pe ceilalti destul de usor. Sunt persoane sociale cu un entuziasm autentic in viata, cu exceptia faptului ca pot fi cruzi si fara inima uneori.

 • D, M, V

Oamenii care au numele lor incepand cu litera D, M sau V au adesea succes in viata lor. Ele lucreaza cu armonie si echilibru. Sunt persoane muncitoare, asociate cu afaceri si bogatie. Incapatanarea este o calitate negativa la ei.

 • E, N

Imaginatia este foarte mare la cei al caror prenume incepe cu litera E sau N. Sunt versatile in natura. Ei gandesc rapid si au capacitatea de a rezolva probleme complexe. Caracteristica lor de asumare a riscurilor aduce emotie in viata lor. Sunt flexibili, dar pot fi si nesiguri.

 • F, W

Cinstiti, amabili si generosi, acei oameni care au prima initiala a numelui ca F sau W sunt plini de compasiune. Sunt romantici si le pasa cu adevarat de ceilalti. Sunt iubitori de animale. Ei iubesc copiii, pacea si armonia. Compatimirea de sine este o trasatura negativa la ei.

 • Caracteristicile persoanei al carei nume incepe cu G, P, X

Oamenii care au numele lor incepand cu literele G, P sau X au ales sa fie singuratici. Se inchid pentru a te face sa simti ca nu asculta, in timp ce, in realitate, sunt observatori grozavi. Da, sunt inteligenti si judeca bine. Sunt foarte buni sa afle adevarul. Aceste fiinte perspicace nu tin cont de sfaturile altora.

 • H, Q, Y

Oamenii care au numele lor incepand cu alfabetul H, Q sau Y sunt de natura practica. Ei pot crea si mentine bogatia pentru ei insisi. Ei vad intotdeauna imaginea de ansamblu in viata. Au un scop in viata si pot fi lideri foarte buni. Cu toate acestea, ei sunt adesea condusi de lacomie.

 • Eu, R, Z

Persoanele care au numele care incepe cu litera I, R sau Z sunt servere sociale. Ei lupta pentru dreptate si pot face orice pentru cei mai putin norocosi decat ei. Ei fac sacrificii si cred in lege si ordine. Sunt oameni umani si facatori de pace. Sunt ganditori profundi, afectuosi si mari iubitori. A fi capricios este o trasatura negativa la ei.

 • J

J-urile sunt incapatanate in natura. Au solutii la fiecare problema. Le place sa conduca. Sunt foarte convingatoare, punctuale si muncitoare. Sunt actori ambitiosi, curajosi si buni. Cu toate acestea, sunt sinceri, dar pot lipsi de directie in viata. Sunt si lenesi.

 • K

Ajutatorii lumii, oamenii care au numele lor incepand cu litera K sunt de natura cooperanta. Le place sa functioneze intr-un grup. Scrisoarea lor rezoneaza cu cifra 2, ceea ce inseamna ca trebuie sa caute pacea in viata. Ei merg la extreme pentru a realiza ceva si sunt nemultumiti de viata.