Chiar daca pandemia ne-a dat tuturor viata peste cap, asta nu inseamna ca nu ne mai putem bucura de momentele frumoase din viata noastra ce vor urma. De la nunti, la botezuri si zile de aniversare, toate acestea merita celebrate intr-un mod cat mai frumos cu putinta astfel incat peste ani si ani, sa ne amintim cu drag de aceste evenimente la care am participat. Putem face acest lucru chiar si limitati la un numar de invitati si insusi prin purtarea unei masti de protectie.

Dincolo de rolul protector, aceste masti se pot transforma intr-un adevarat accesoriu zi de zi, dar si la evenimente speciale. Asadar, dorim sa-ti prezentam in cele ce urmeaza cateva masti de protectie si modul in care acestea pot fi asortate cu tinutele tale pentru a le transforma intr-un accesoriu distins la un eveniment de top.

Tipuri de masti si cum sa le asortezi la ocazii speciale

  • Masca din paiete

Asa cum sunt rucsacele, portmoneele, agendele si multe alte accesorii care ies in evidenta prin intermediul milioanelor de paiete cu care acestea vin inzestrate, la fel sunt si cateva masti de protectie din zilele noastre care e imposibil sa nu-ti fi starnit atentia. Fara nicio indoiala si tu te-ai intrebat cel putin odata cum ai putea purta o astfel de masca si raspunsul este iata, la o ocazie speciala. Masca cu paiete se imbina perfect la o tinuta basic, in culori neutre, cu atat daca ea este realizata din paiete si mai colorate.

  • Masca din perlute

Daca esti unul dintre invitatii speciali ai evenimentului, cu o masca cu perlute sau pietre stralucitoare vei face fara nicio indoiala senzatie cu aceste accesorii purtate. Aceasta masca se poate completa cu bijuteriile luxuriante sau ea insasi poate fi o adevara bijuterie.

  • Masca din dantela

Masca din dantela este cu si fara poate unul dintre cele mai delicate si feminine accesorii. Aceasta va defini fara nicio indoiala o persoana tanara si rafinata (si nu numai), fiind ideala pentru a o purta la evenimente speciale alaturi de o tinuta simpla sau de una completata prin aceeasi dantela fina intr-o nuanta neutra sau contrastanta.

  • Masca cu imprimeu

O masca cu imprimeu divers poate fi atat un accesoriu elegant, dar si unul trasnit, in functie de modelul pe care-ti doresti sa-l utilizezi si in functie de evenimentul la care vei participa.O masca amuzanta poate fi utilizata la o petrecere tip bal mascat sau de Halloween, in timp ce o masca personalizata de exemplu, poate fi ideala s-o porti oricand. Astfel de mascute personalizate cu imprimeu, nume, chiar si data unui eveniment, pot fi purtate de catre parinti, nasi, domnisoare de onoare etc.

  • Masca cu broderie

Stramosii nostri ne-au invatat de-a lungul timpului cu broderiile fine, lucrate minutios si cat mai divers, cu flori, peisaje etc. Astfel, aceste mascute s-ar putea potrivi cu usurinta atat persoanelor tinere care-si doresc un plus de eleganta si culoare la un eveniment, dar si celor mai varstnice, care-si doresc un accesoriu care sa le reprezinte pe deplin. In concluzie, masca se poate transforma cu usurinta intr-un accesoriu demn de a fi purtat la evenimentele speciale, fara a fi necesar sa compromita tinuta si eleganta.