Ingrediente:
– 500gr ciuperci;
– 3-4 morcovi;
– 1 ceapa;
– Patrunjel;
– Sare si piper;
– 2-3 catei de usturoi;
– 2-3 foi de dafin;
– Ulei.
Se taie ciupercile si morcovii felii, iar ceapa se toaca marunt. Se incinge intr-o tigaie 3-4 linguri de ulei in care se rumeneste mai intai ceapa, dupa care se adauga ciupercile si morcovii. Se lasa pe foc sa se inabuseasca. Ciupercile vor lasa apa, si vom astepta sa scada inainte de a mai adauga apa. Se lasa pe foc pana se fierb morcovii, amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde. Cu 5 minute inainte de a lua tigaia de pe foc se adauga condimentele, dupa gust: sare, piper, usturoi si dafin. Se serveste fierbinte, cu mamaliguta sau cu orez. Pofta Buna!