Fatadele caselor moderne de pe plaja sunt prin ele insele atractive si acceptate pe scara larga.

Mediul natural al unei case cu vedere la mare ii confera o atmosfera minunata. Proiectul de arhitectura poate fi amplasat intr-o zona calda de litoral sau intr-o zona impadurita si rustica. In ambele cazuri, modelele de case pe plaja au multe asemanari.

Detaliul care predomina in cele doua tipuri de fatade de case este sa te bucuri de privelistea pe care o ofera spre mare. Fatadele caselor moderne de plaja pot fi folosite pentru a dezvolta terase deschise cu vedere la plaja.

Design-urile moderne de case pe plaja se bazeaza pe generarea de spatii cu cele mai spectaculoase vederi ale marii.

Datorita acestei stari magnifice in proiectarea proiectului arhitectural, fatadele caselor moderne de plaja sunt definite cu ferestre mari. Volanele de pe plaja sau de pe versantii padurii se intind parca ar vrea sa ajunga la mare. Aceste console in consola, cu putin sau deloc suport, sustin stilul minimalist al acestor modele de case.

Terasele superioare sunt de obicei incadrate doar de balustrade de sticla usor colorate. Permitandu-va astfel sa va bucurati de privelistea oceanului. Modelele de case pe plaja au culori deschise, terase mari si ferestre mari in comun.

FATADE DE CASE CU UN ETAJ

Fatadele caselor de plaja se definesc prin faptul ca profita de terase mari deschise spre vedere la mare. Daca va ganditi sa va dezvoltati proiectul casei pe plaja, ar trebui sa luati in considerare cateva puncte importante. In primul rand trebuie sa lasi o terasa confortabila spre plaja pentru a putea petrece timp alaturi de prieteni si familie.

Poti face un proiect de casa pe plaja cu un etaj, dar pentru ca terasa sa fie confortabila, tine cont ca este usor ridicata peste nivelul zonei. Ridicand terasa, va puteti bucura de o priveliste mai buna asupra marii. Terasele cu vedere la mare sunt terase excelente, cu o ventilatie de neegalat, care devin camere confortabile de odihna si de impartit cu familia.

Casele cu un etaj pe plaja, intr-o zona impadurita, permit modele frumoase cu placi inclinate. Ferestrele sunt si ele protagoniste ale acestui tip de cladiri. Terasele sunt acoperite, deoarece clima este in general putin mai racoroasa decat in cazul zonelor tropicale. Puteti vizita acest link si puteti afla despre un proiect de casa pe plaja intr-o zona impadurita.

PROIECTAREA CASELOR CU DOUA ETAJE

In cazul realizarii unei case de plaja cu doua etaje, puteti lasa o mare parte a etajului gata pentru terasa pentru locuit si odihna. Fatadele caselor de pe plaja pe doua sau mai multe etaje pot lua in considerare si amplasarea piscinei deasupra solului. O piscina pe o terasa superioara este foarte atractiva si relaxanta deoarece este situata chiar in fata marii.

Peretii albi ofera mai multa lumina interioarelor si ofera o senzatie de calm si pace tuturor spatiilor

Piscinele sunt spatii care reprezinta o mare atractie in fatadele caselor de pe plaja. Desi spectacolul izbitor este marea, piscina va fi intotdeauna zona preferata de convietuire. Puteti lua in considerare amplasarea unei piscine inca de la inceputul proiectului dvs. de casa pe plaja.

Intotdeauna va fi mai usor sa plantezi o piscina moderna la nivelul solului. Dar atunci cand considerati piscina la un nivel superior, puteti proiecta o piscina fara limite pe partea sa spre mare. Terasele casei de plaja pot fi proiectate si la ultimul etaj al casei. Vederea unei terti de plaja la al doilea nivel ar fi imbatabila si poate fi integrata cu usurinta in orice design de casa pe plaja.

Piscinele naturale sunt cele mai avansate in proiectarea piscinelor pentru locuinte, hoteluri si centre de agrement. Aceste tipuri de piscine necesita mult mai putina intretinere si au mai putine deseuri de apa. Piscinele naturale nu folosesc substante chimice pentru a le mentine curate, asa ca fac mult mai putin rau oamenilor.

MINIMALISMUL PREDOMINA IN CASELE DE LA PLAJA

Fatadele caselor moderne de plaja pot fi considerate in mare parte minimaliste. Datorita faptului ca predomina deschiderile mari cu cele solide. Pe langa faptul ca atentia este concentrata pe lasarea majoritatii zonelor de odihna cu un decor minim. Pentru ca privelistea spre ocean este prioritara in designul caselor de plaja.

Fatadele moderne minimaliste sunt completate de natura naturala a terenului. Proiectul casei de plaja trebuie sa se adapteze la vegetatia existenta pe proprietate. Casele moderne de plaja din Costa Tropical profita de utilizarea palmierilor pentru a oferi umbra naturala spatiilor interioare si teraselor.

In cazul caselor rustice de plaja, utilizarea acestei vegetatii este considerata pentru a construi pergole si coloane cu plantele din regiune. Sunt construite si copertine de palmier, care sunt proaspete si usor de facut.

CULORI SI FINISAJE IN CASELE PE PLAJ

Fatadele frumoase si moderne de plaja sunt vopsite sau varuite in alb. Datorita numarului mare de insecte tipice regiunilor tropicale, teiul alb este plasat pentru a preveni proliferarea insectelor. Culoarea alba raspandita pe toti peretii unei case de pe plaja o face mai atractiva pentru oricine. Peretii albi ofera mai multa lumina interioarelor si ofera o senzatie de calm si pace tuturor spatiilor. Fatadele albe le fac sa iasa in evidenta fata de restul cladirilor alaturate.

 Fatadele caselor de plaja pot fi, de asemenea, proiectate urmand caracteristicile arhitecturii coloniale moderne.

Vegetatia care incadreaza fatadele caselor de pe plaja le face mai atractive. Amenajarile de gradini interioare si exterioare sunt tusa finala pentru orice casa.