Comediile romantice de Craciun sunt un hit de cele mai multe ori, pentru ca desi criticii le urasc, noi iubitorii de dragoste continuam sa consumam aceste povesti frumoase cu final fericit. Exact asa a cucerit inimile tuturor „Love Hard”, filmul Netflix de Craciun cu mult inainte de decembrie . Craciunul pare sa fie pe urmele noastre de acum inainte. 

Desi povestile romantice au un element comun de cele mai multe ori, personajele si drama filmului sunt cele care ajung sa ne surprinda de cele mai multe ori. Desigur, cu acest film nu a fost deloc exceptia, pentru ca intre regie si distributie au realizat cea mai clasica poveste de dragoste sa devina realitate cu circumstantele actuale. 

„Cat de grea este iubirea!”

Naratiunea filmului ne spune povestea Nataliei, o tanara jurnalista care, dupa esecurile ei consecutive in dragoste, decide sa scrie despre ghinionul ei atunci cand isi gaseste un partener . Abia atunci, intr-o zi, ea intalneste un tip aparent perfect intr-o aplicatie de intalniri. Este in cealalta parte a tarii. Atunci ea decide sa calatoreasca pentru a-l intalni pe baiat. 

Surpriza Nataliei cand a sosit a fost ca baiatul care a intampinat-o la usa nu a fost deloc ceea ce se astepta, asa ca simtindu-se tradata si inca o data dezamagita in dragoste, decide sa plece din casa baiatului pentru un bar. Apoi soarta unei glume crude pentru ca in acel loc il intalneste pe baiatul care a aparut in fotografii, doar ca habar nu avea ce va urma. 

Intre incurcaturi si unele complicatii, Natalie face o intelegere cu Josh, baiatul care a inselat-o. Ea avea sa fie partenerul lui pretins timp de o saptamana, astfel incat el sa o ajute sa-l cucereasca pe baiatul cu care credea ca se intalneste. Cu toate acestea, intorsaturile destinului au ajuns sa descopere planul ambilor baieti, care in cele din urma ajung sa realizeze ca intre ei exista o posibilitate. 

O naratiune traditionala si o poveste de dragoste amuzanta

Filmul de Craciun care a cucerit pe toata lumea inainte de decembrie 

Desi povestea acestui film nu este cu adevarat ceva nou pentru ca seamana foarte mult cu ceea ce am vazut in alte filme, prezentarea captivanta a personajelor si felul in care se intalnesc este ceva cu care multi dintre noi ne putem identifica . Nat este o fata care trece prin lucruri ca oricare dintre noi si care cauta sa-si gaseasca dragostea adevarata in ciuda ghinionului ei. 

Josh, in schimb, este doar un baiat cu nesiguranta in sine care cauta o legatura reala cu o persoana, dar care greseste in acest proces si ajunge sa cada in catfishing (uzurparea identitatii unei persoane pe internet) pentru a cuceri o fata. Pana la urma, intre intorsaturi si partile amuzante ale filmului, am ajuns sa intelegem ce a facut si motivatia lui din spatele lui. 

Romantismul de Craciun este cu siguranta ceva care ii captiveaza pe multi dintre noi, chiar si atunci cand sezonul sarbatorilor este inca la mai mult de cateva saptamani. „Love Hard” a furat inimile multora, inaugurand cu el sosirea filmelor de Craciun pe care le iubim cu totii. Dragostea si Craciunul sunt o combinatie perfecta.