In timp ce multi oameni aleg sa joace pacanele in functie de tema, caracteristici speciale sau promotii, jucatorii priceputi se orienteaza catre pacanelele cu cel mai mare RTP. Diferenta de avantaj al casei la pacanelele online poate varia considerabil, iar este intelept ca cu cat este mai mic, cu atat ai sanse mai mari de castig.

Trebuie sa retineti ca doar cele mai bune site-uri de pacanele pentru a castiga ofera jocuri cu plati mari de care puteti profita. Procentajul de returnare la jucator al unui joc este calculat pe mii de runde si, bineinteles, cu cat este mai mare RTP-ul, cu atat este mai favorabil pentru jucator. In acest sens, am creat o lista cu cele 10 pacanele online care au cel mai mare RTP.

Shining Crown: (RTP: 96%)

Shining Crown este un aparat de pacanele popular dezvoltat de EGT Interactive. Are o tema clasica cu fructe, inclusiv simboluri precum fructe, clopotei si septari. Cu un procent de plata de 96%, ofera jucatorilor sanse rezonabile de castig. Aparatul de pacanele Shining Crown are 10 linii de plata si ofera bonusuri precum rotiri gratuite si jocul Gamble, care iti permite sa-ti dublezi castigurile.

Cartea din 99: (RTP: 99%)

Cartea din 99 este unul dintre cele mai bune pacanele din seria Book of. In primul rand, are cel mai mare ROI dintre toate pacanelele online, cu un impresionant 99%. De asemenea, are o caracteristica de colectare a bonusurilor, grafica uimitoare si un bonus de rotiri gratuite cu simboluri extensibile. Castigul maxim este de 12.075 de ori miza, iar variabilitatea este mare.

Mega Joker: (RTP: pana la 99%)

Mega Joker este un aparat de fructe clasic, in stil vechi, dezvoltata de Netent. Ofera caracteristici de joc clasice, cu 5 linii de plata, premii secrete si simboluri de fructe si clopotei. De asemenea, are una dintre cele mai mari rate de plata din toate pacanelele online: pana la 99%. Aceasta rata de plata de 99% este valabila doar atunci cand joci in modul numit „Supermeter”, care este un joc bonus cu o miza mai mare si care ofera castiguri mult mai mari decat jocul de baza.

Monopoly Big Event: (RTP: 99%)

Monopoly Big Event este unul dintre cele mai bine platite pacanele din 2022 de la Barcrest, cu caracteristici unice, bonusuri fantastice si cel mai mare procentaj de returnare pentru jucatori la un pacanele online: 99%. Pentru a fi clar, acest RTP de 99% se aplica doar atunci cand joci in modul „Big Bet”, unde plasezi miza maxima la cinci rotiri imbunatatite. Acest pacanele perfect este plin de jokeri lipiciosi, multiplicatori, jokeri suplimentari si rotiri gratuite. Daca esti un jucator cu mize mari in cautarea unui pacanele cu potential mare de castig si cu un RTP imbatibil, nu trebuie sa cauti mai departe: Monopoly Big Event este alegerea potrivita.

Jackpot 6000: (RTP: pana la 98,9%)

Acest pacanele clasic de la Netent se afla pe locul patru. Rata de plata a jocului Jackpot 6000 ajunge pana la un maxim de 98,9%, dar numai in modul „Supermeter”, care poate fi activat dupa ce castigi jocul de baza. Castigul maxim pe rotire este de 6.000 de monede, care pot fi obtinute atunci cand apar doua sau trei jokeri.

1429 Uncharted Seas: (RTP: 98,6%)

Pe locul cinci in aceasta lista a celor mai bune pacanele cu plati se afla un titlu impresionant de la Thunderkick. Aceasta companie suedeza producatoare de pacanele, destul de neconventionala, creeaza unele dintre cele mai bizare si mai bune pacanele de pe piata jocurilor. 1429 Uncharted Seas are tematica explorarii marilor si are un aspect superb. Odata ce incepi acest joc, vei beneficia de rotiri gratuite cu jokeri extensibili si castiguri mari. 1429 Uncharted Seas este un pacanele video excelent. Un RTP de 98,6% il plaseaza printre cele mai bune pacanele online.

Joker Strike: (RTP: pana la 98,11%)

Joker Strike este continuarea oficiala a popularei masini de pacanele Quickspin numita Second Strike. Noile caracteristici includ functia Wild Strike, unde poti obtine pana la 10 jokeri suplimentari, si includerea pariurilor High Roller, cu procente mai mari de plata de pana la 98,11%. Aceasta rata de plata perfecta, combinata cu gameplay-ul captivant, face ca Joker Strike sa fie un succes imediat cu rotiri mari si unul dintre cele mai bune pacanele disponibile pe piata.

Blood Suckers: (RTP: 98%)

Blood Suckers este primul dintre multele pacanele Netent de pe lista noastra a celor mai bune pacanele. Blood Suckers are un RTP excelent de 98% si este un pacanele foarte apreciat si popular. Acest pacanele cu 25 de linii de plata, cu tematica vampirilor romantici, este unul dintre cele mai populare pacanele Netent. Gameplay-ul este rapid si distractiv, exista doua caracteristici bonus distincte in joc: un bonus de rotiri gratuite si un bonus de selectie, unde deschizi sicrie si omori vampiri pentru a obtine castiguri mari.

Kings of Chicago: (RTP: 97,8%)

Kings of Chicago este un pacanele unic creat de Netent, care combina pokerul video cu un pacanele traditional. Pe role sunt simboluri de carti in loc de simbolurile traditionale de pacanele. Combinarile castigatoare de poker vor oferi jucatorilor castiguri mari. Jokerii platesc dublu. Aici este disponibila si o caracteristica captivanta de rotiri gratuite. Acestea sunt, fara indoiala, cele mai interesante parti ale acestui pacanele cu 5 linii de plata, destul de putin cunoscut.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune pacanele disponibile, fiecare avand rate de plata si caracteristici speciale diferite. In functie de preferintele tale, poti alege unul dintre aceste pacanele pentru o experienta de joc plina de distractie si sanse de castig.