Chiar daca luna indragostitilor a trecut, puteti petrece oricand o seara romantica in doi stand acasa si vizionand toate aceste filme siropoase. 

Asadar, pentru ca tu sa petreci un „14 februarie romantic”, indiferent ca esti singur sau indragostit, aici iti lasam o lista de filme cheesy pe care sa te bucuri.

Elisabeta si Marcela

Elisa si Marcela sunt doua femei care s-au cunoscut in 1885 la scoala unde lucrau si care au ajuns sa se indragosteasca nebuneste.

Prima nunta intre doua femei poate fi vazuta pe Netflix.

Jurnalul unei pasiuni

Un clasic care pentru cei dintre noi carora le plac finalurile fericite, are o scena de rezerva, dar pentru cei care iubesc dramele amoroase este perfect.

Povestea se concentreaza pe o casa de batrani, in care un barbat ii citeste unei femei care sufera de Alzheimer, povestea a doi tineri din clase sociale diferite care s-au indragostit in anii 1940 tulburi si cum circumstantele i-au fortat sa-i desparta.

Suna-ma pe numele tau

Filmul cu Timothee Chalamet si Armie Hammer in rolurile principale spune cum in mijlocul verii in Italia, in cursul anului 1982, Elio si Oliver descopera frumusetea imbatatoare a unei dorinte in curs de dezvoltare care le va schimba viata pentru totdeauna.

Puteti viziona aceasta caseta pe Netflix.

Moara rosie

Muzicalul se concentreaza pe un scriitor care este tarat intr-un club unde se poate intampla orice. Cu aceasta banda nu doar vei ofta, ci vei incepe si sa dansezi.

Il poti inchiria prin serviciul Primer Video.

Trei metri deasupra cerului

Se concentreaza pe povestea a doi tineri: un tanar cu probleme care initiaza o aventura cu o fata bogata si este disponibil pentru a fi urmarit prin serviciul lui Blim.

10 lucruri pe care le urasc la tine

Un clasic al anilor ’90 cu Heath Ledger in rol principal, care joaca rolul unui baiat misterios care se indragosteste accidental de o femeie pentru a-si ajuta prietenul. Totusi, o inselaciune va complica totul.

Puteti vedea acest film de dragoste pentru adolescenti prin Disney +.

La La Land: O poveste de dragoste

Povestea ii urmareste pe Sebastian, un pianist de jazz, si pe Mia, o actrita care vrea sa-si inceapa cariera. Se indragostesc pe plan local, dar dorinta lor de a reusi in cariera lor complica totul.

Intreaga poveste se desfasoara in timp ce muzica infasoara filmul intr-o mistica pe care doar muzicalele o pot oferi; Il puteti vedea pe Prime Video.

Fantoma, umbra iubirii

Un film stiintifico-fantastic clasic si multa dragoste care este inevitabil pentru aceasta data. Complotul se invarte in jurul unui tanar ucis la New York care intra in contact cu femeia pe care o iubeste atat de mult pentru a o salva de criminali.

Aceasta caseta care dovedeste ca dragostea nu se termina si nici moartea, este disponibila pe Netflix.

Post-scriptum: Te iubesc

O vaduva gaseste o serie de mesaje lasate de sotul ei decedat pentru a-i usura durerea si pentru a o incuraja sa inceapa o noua viata pentru ea insasi.

Aceasta caseta este disponibila pe Prime Video

Draga John

Un soldat idealist si o fata de facultate se indragostesc, dar dragostea lor este marcata de destinatiile multiple si periculoase catre care este trimis soldatul Ioan. Timp de sapte ani comunica de obicei prin scrisoare, dar asta ajunge sa aduca consecinte neasteptate.

Acest film are la baza un roman omonim, al aceluiasi autor ca The Notebook (Jurnalul unei pasiuni). Il puteti vedea prin Prime Video.