Artistii apeleaza la banda de montare din mai multe motive: este o solutie rapida pentru instalarea unor lucrari de arta incomode si functioneaza bine cu o mare varietate de materiale. Benzile de montare cu spuma sunt utile pentru imbinarea rapida a doua materiale impreuna, iar benzile mai puternice pot fi folosite pentru lipirea lucrarilor de arta pe perete cu suprafete netraditionale.

Una peste alta, aceste benzi sunt o alternativa excelenta la cuie sau suruburi. Pentru cele mai bune rezultate, asigurati-va ca suprafetele sunt curate si fara praf. Si apoi lipiti banda pentru rezultate rapide si glorioase. Consultati mai jos selectia noastra de cele mai bune benzi de montare. Benzile Gorilla sunt extrem de puternice si dure, iar banda de montare cu doua fete a companiei este cea mai buna. Trebuie sa lipiti suprafete netraditionale? Aceasta banda este groasa si se lipeste atat de suprafete netede, cat si de aspre, cum ar fi metal, caramida, piatra, lemn, sticla, ceramica si plastic. Este exceptional de usor de utilizat: aplicati 2 inci de banda pentru fiecare kilogram de greutate si tineti pana la 30 de lire sterline intr-o clipa. Ai de gand sa instalezi arta afara? Aceasta banda este rezistenta la intemperii si la apa si la temperaturi ridicate. Ai nevoie de o remediere rapida? O mica bucata din aceasta banda ajuta la mentinerea lucrarilor de arta impreuna cu rezultate impecabile. 

Fara cuie pentru a atarna pozele

2. Tapetul si banda adeziva de ipsos trebuie aplicate mai intai pe cea mai aspra suprafata. Prin urmare, cand vine vorba de tapet sau tencuiala, aplicati-l intotdeauna pe perete, cu fila albastra indreptata spre perete. Inainte de a utiliza banda, asigurati-va ca suprafata dumneavoastra este suficient de rezistenta pentru a suporta greutatea articolului pe care doriti sa-l fixati. 3. Apasati uniform pe intreaga banda timp de cel putin 5 secunde si abia apoi indepartati folia de protectie. Apasarea astfel activeaza lanturile polimerice flexibile care formeaza legaturi in forma de U cu suprafata. Aceste legaturi sunt cele care asigura o legatura atat de sigura si de incredere, astfel incat cu cat presiunea este mai puternica si mai uniforma, cu atat legatura este mai buna. Benzile adezive, care pot fi indepartate fara a lasa urme, Ele usureaza plasarea obiectelor pe tapet sau ipsos. Sunt proiectate pentru a oferi o modalitate de montare pe suprafete unde metodele traditionale de montare ar duce adesea la deteriorarea suprafetei si nu este nevoie de unelte.

Benzi adezive Command

Benzile adezive Command fac decorarea rapida si usoara. Un clic va spune ca benzile de agatat pentru imagini sunt atasate si stranse. Cel mai bine, atunci cand sunteti gata sa eliminati sau sa mutati fotografiile, acestea se desprind fara a lasa nicio deteriorare a peretelui, tencuiala crapata sau reziduuri lipicioase. Benzile de agatat pentru fotografii Command sunt disponibile in trei dimensiuni: benzile mici tin cele mai multe cadre de 8 x 10, benzile medii tin cele mai multe cadre de 18 x 24 si benzile mari tin cele mai multe 24 de cadre x 36. Sunt de asemenea disponibile benzi de stabilizare a cadrului de comanda, care mentin ramele chiar egale. daca atarnat cu cuie.

Opinii pentru benzile adezive pentru fotografii Command

Un clic va spune ca benzile de agatat pentru imagini sunt atasate si stranse. Cel mai bine, atunci cand sunteti gata sa eliminati sau sa mutati fotografiile, acestea se desprind curat, fara gauri pentru unghii, tencuiala crapata sau reziduuri lipicioase. GARANTIA DE SATISFACTIE COMPLETA Daca nu sunteti multumit de o achizitie pe care o faceti in magazinele noastre, pur si simplu returnati-o in starea initiala, cu dovada achizitiei, in termen de 30 de zile si va vom oferi o rambursare completa sau o inlocuire.*

Clientii sunt atentionati ca rambursarile vor fi acordate numai daca se prezinta dovada achizitiei (chitanta, extras de card de credit etc.). Pentru a fi eligibile pentru o rambursare sau inlocuire, produsele trebuie sa fie complete cu toate componentele si ambalajul original. Pentru unele produse se aplica conditii: Fara rambursari sau schimburi pentru Audio/DVD sau jocuri pe computer. Daca unul dintre aceste produse se dovedeste a fi defect, il puteti returna impreuna cu chitanta in termen de 30 de zile si il vom schimba cu unul cu acelasi titlu. Produse alimentare sau bauturi nedorite – Odata ce conditiile de aprovizionare sunt incalcate, exista o serie de factori in afara controlului nostru care pot afecta calitatea unui produs. Prin urmare, articolele perisabile, cum ar fi alimente si bauturi, nu pot fi returnate. Din motive de igiena si siguranta, produsele de igiena personala, cosmeticele sau imbracamintea intima nu pot fi returnate. Saltelele, suprafetele pentru saltele, pilotele si pernele pot fi returnate numai daca nu au fost folosite,