Pur si simplu nu exista un simbol care sa reflecte dragostea mai bine decat inelele de logodna cu diamante. Un astfel de inel reprezinta dragoste si in mod ideal straluceste cu destinatara. Forma simetrica a diamantului poate consta dintr-un numar diferit de fatete, de obicei 56 pana la 59. 

Gama de inele de logodna cu diamante din metal pretios stralucitor, sunt perfecte pentru o logodna. Taietura diamantului este stralucitoare moderne. Inima simbolizeaza dragostea, afectiunea, devotamentul si promisiunea de a fi acolo unul pentru celalalt. Puterea si durabilitatea au fost intotdeauna asociate cu forma inimii. 

Sensul unei inimi este puternic si de necontestat. Chiar si copiii cunosc si folosesc simbolul iubirii. Este cunoscut in aproape toate culturile si este folosit ca sinonim. Prin urmare, un diamant de inima spune mai mult de o mie de cuvinte.

Inele de logodna cu diamante – variatii si posibilitati

Diamantul in forma de inima se potriveste practic cu orice aliaj de aur care este potrivit in mod traditional pentru inelele de logodna: aur galben, aur alb sau aur roz. Ai de ales. O bijuterie unica este, de asemenea, creata in combinatie cu argint sau platina. 

Poti descoperi diferite creatii de inele de logodna cu diamante in magazinul online karadiamond.com. Diamantul inima poate fi singurul diamant din centru sau poate fi insotit de alte pietre pretioase mai mici. Forma inelului poate fi clasica si simpla sau complicata si extravaganta ca purtator pentru piatra pretioasa radianta. 

Arunca o privire la colectiile actuale si lasa-ti inima sa simta care dintre inele este cea potrivita pentru viitoarea ta logodnica. Alege un inel de logodna cu diamante, asta merge bine cu doamna ta de inima. Acorda atentie nuantei pielii, stilului de imbracaminte si gustului marii voastre iubiri.

Cumpara un diamant de inima pentru logodna

Daca te-ai hotarat asupra unui inel cu un diamant pentru logodna ta, cumpara-l online pe karadiamond.com. Diamantele iti atrag intotdeauna atentia prin frumusetea si originalitatea stralucirii lor. 

Poate ca un inel din platina sau aur galben, sau poate din aur alb cu diamante se potriveste cel mai bine stilului tau. Totusi, ar trebuie sa stii ce stiluri exista in general, si apoi sa faci alegerea potrivita, precum si ce avantaje au fiecare dintre aceste inele de logodna cu diamante. 

Aici alegerea este la fel de larga ca si ideile de design ale inelelor. Odata ce ai inteles diferentele, poti analiza cu usurinta si poti face alegerea dintr-o privire, pe baza detaliilor care iti plac cel mai mult. 

Diamantele sunt plasate in acest caz intr-o adancitura din mijlocul inelului de-a lungul intregului sau perimetru, iar peretii verticali nemetalici sunt folositi ca separator al acestor pietre. Un inel cu diamant este una dintre cele mai populare bijuterii. 

Aceasta piatra incolora sau usor galbuie este capabila sa reflecte si sa refracte razele de lumina, dand evidentiere tuturor culorilor curcubeului. Un inel cu diamant are o semnificatie speciala, aproape sacra. Un diamant este o piatra veritabila caruia i s-a dat forma potrivita prin taiere. Din punct de vedere chimic, aceasta piatra este carbon cu o cantitate mica de impuritati, a caror prezenta depinde de originea pietrei.