Te-ai gandit ca la un moment dat vei fi tata? Si ca daca soarta decide, vei fi tatal unei fete. Tu vei fi cel care marcheaza un inainte si un dupa in viata ei.

Ca barbat, de ce iti este atat de usor sa inseli si sa te joci cu sentimentele femeilor? De ce te bucuri si chiar poti sa te distrezi cand cineva trebuie sa planga pentru tine? De ce hobby-ul tau preferat devine ruperea inimii? De ce nu stii sa pretuiesti dragostea pe care trebuie sa ti-o ofere si de cele mai multe ori fara sa o meriti?

Sunt barbati, nu toti! , dar daca marea majoritate care, din pacate, nu inteleg nimic despre iubire. Il iau si vad totul si si mai rau femeia ca pe o diversiune. Lipsa lor de maturitate, vanitatea si ego-ul lor ii determina sa raneasca crunt. Le place sa-si rupa o inima si uneori chiar sa aiba doua.

De ce le este atat de greu sa faca lucrurile corect? Chiar nu cred ca este atat de greu. Nu inteleg de ce prefera sa minta, sa insele si sa raneasca. Pentru ca nu sunt mai bine dedicati sa iubeasca, sa pretuiasca si sa respecte. De ce? Pentru ca se obisnuiesc cu ideea ca barbatii ar trebui sa fie asa, cand, facand asta ajung sa devina ticalosi.

Nu exista nimic care sa prevada ca la un barbat ar trebui sa predomine machismul si infidelitatea. Ca este o obligatie sa mergi ca Don Juan si pasarile colibri. Ca e bine sa te plimbi cu unul si altul sau sa exciti pe mai multi in acelasi timp. Nimeni nu a stabilit ca este sa admiri un om care cucereste, care se indragosteste, care insala si abandoneaza, nimeni!

De ce in tinerete sa faci si sa desfac? Si ajungi mereu sa alegi acele fete care sunt de obicei la fel ca tine si sa le respingi pe cele tacute, inteligente, naive, fete de acasa, cele carora le este mai usor sa-si deschida inimile decat picioarele, de ce? Si mai rau inca le fac . simti ca ceva nu este in regula cu ei nealegandu-i, cand realitatea este ca nu e nimic in neregula cu ei, sunteti lasii carora le este frica de o astfel de femeie pentru ca stiti ca ati putea sa va indragostiti si sa va decideti sa parcati si asta sperie tu, da!, dragostea te sperie pentru ca stii ca ti-ar pune capat libertatii si preferi sa mergi pierzand timpul, sarind din pat in pat, asta e adevarul.

Iar pe masura ce trece timpul, cand anii incep sa-i cantareasca asupra persoanei lor, ei decid ca acea fata ciuda, buna, educata si cu valori, cea pe care nu le-a fost usor sa o cucereasca, este cea careia isi doresc sa fie mama. copiii lor. Ei decid ca ea este cea cu care vor sa fie, se stabilesc si isi fac o casa. Le este atat de greu sa le pretuiasca de la inceput? Si este ca, fara indoiala, egoismul lor merge prea departe. Cand unii ii aleg in tinerete, de obicei nu ii pretuiesc, aleg sa-i insele sau sa-i paraseasca odata ce au reusit sa se daruiasca complet, ii vad ca pe un trofeu! Asta chiar te face sa te simti bine?

Te-ai intrebat ce trebuie sa-l inveti? Sunt sigur ca nu vrei ca cineva sa-l raneasca, sa-l foloseasca, sa-l faca sa planga, sa se joace cu el si sa-l arunce. Nu vrei ca cineva sa o faca sa se indragosteasca pentru ca pana la urma sa nu o aleaga sau sa o aleaga doar pentru a obtine predarea ei totala si apoi sa plece. Sunt sigur ca daca asa ai vrea sa-l omori pe ticalosul ala!

Vei fi prima ei dragoste. De aceea trebuie sa o inveti cum merita sa fie tratata. Ea te va vedea fara indoiala ca printul ei fermecator, modelul ei, ca barbatul pe care vrea sa-l cunoasca. Asa ca este foarte important sa dai motive inainte de a actiona, sa apreciezi felul in care o tratezi cu mama, pentru ca sunt actiuni pe care ea nu le va uita niciodata si cu care va creste, de unde si ideea ei despre ce este dragostea si pentru ce este aceasta. ea ¨ cel mai bun.

Intoarce-te acum la tineretea ei, dar aminteste-ti cum ai fost in a ta, merita ea pe cineva la fel de prost si galant ca tine? Stiu ca raspunsul tau a fost nu. Apoi propune sa schimbi tot ce trebuie sa faci gresit. La un moment dat viata iti va da inapoi tot ce ai facut, de aceea e bine sa faci lucrurile corect la timp.

Daca nu te prefaci ca iubesti o femeie, nu o face sa se indragosteasca. Daca nu vrei sa te asezi cu ea, nu o amagi. Nu intra intr-o inima doar pentru a nu fi singur. Nu rani, nu rani si nu abandona. Fii un barbat adevarat! Unul care face diferenta intre ceea ce societatea a marcat cu ignoranta. Nu este firea ta sa fii un om necredincios, un om care minte si tradeaza. A-ti prelungi lista cuceririlor nu te face mai mult barbat, te face un ticalos. Este timpul sa reflectati!

Trateaza o femeie ca pe cel mai frumos lucru care exista, aminteste-ti ca vii de la unul. Valoare, dragoste si respect! Te asigur ca viata iti va oferi rasplata. Un barbat nu este cel care face sa se indragosteasca o mie de femei, ci cel care este capabil sa faca aceeasi femeie sa se indragosteasca de o mie de ori si in o mie de feluri. Reconsidera-ti comportamentul si gandeste-te ca la un moment dat poate vei avea o fiica, vei reusi sa ai constiinta curata? Vei fi dispus sa infrunti karma? Vei dormi linistit cand stii ca cineva o „iubeste”?