Spre surprinderea celor 34 de milioane de urmaritori, controversata printesa pop, Britney Spears, si-a sters contul de Instagram, uimindu-si fanii de pe aceasta retea de socializare.

Abia weekendul trecut, Spears anuntase cu stil de pe Instagram logodna cu partenerul ei, Sam Asghari, care i-a daruit un inel elegant pentru a pecetlui momentul dupa mai bine de cinci ani de relatie.

Britney nu a vrut sa-si lase urmaritorii in suspans si de pe profilul ei de Twitter a scris un mesaj in care a spulberat toate indoielile cu privire la decizia ei de a parasi Instagram. „Nu va faceti griji, oameni buni, fac doar o pauza de pe retelele sociale pentru a sarbatori logodna mea. Ma intorc curand!”, a asigurat Spears.

Nu va faceti griji, oameni buni… luand doar o mica pauza de pe retelele de socializare pentru a sarbatori logodna mea 💍😉 !!!! Ma voi intoarce in curand 💋🌹✨

Retelele de socializare au devenit un fel de colac de salvare pentru cantareata, care a realizat o legatura deosebita cu adeptii ei si cu tot felul de oameni care o critica sau o aplauda pentru fiecare dintre actele sale publice.

De ce ai parasit Instagram?

In ultima publicatie a cantaretei pe Instagram, a fost observata o fotografie a ei cu partenerul ei, Sam Asghari. Arata fericita aratand inelul de logodna, care a starnit tot felul de comentarii.

Revista de moda Harper’s Bazaar a sustinut ca surse apropiate cantaretei sugereaza si alte motive pentru care Britney a luat decizia de a-si sterge contul de Instagram.

Acestia subliniaza ca, in iulie anul trecut, o investigatie a revistei The New Yorker a afirmat ca un grup de aproximativ „zece persoane responsabile cu gestionarea afacerilor juridice si de afaceri ale Spears, relatiile publice si retelele sociale, s-au intalnit pentru a discuta despre acorduri. solicitari si postarile lui Spears pe Instagram si Twitter.”

Inchiderea contului de Instagram al cantaretei coincide si cu decizia tatalui ei, Jamie Spears, de a pleca de la tutela pe care o avea asupra lui Britney si care i-a permis sa gestioneze treburile financiare si personale ale interpretului timp de 13 ani.

Mai multe mass-media din SUA au relatat pe 7 septembrie ca tatal lui Britney Spears a cerut incetarea tutelei pe care o exercita asupra fiicei sale, impusa de instante. Solicitarea a venit la cateva saptamani dupa ce Jamie Spears a spus ca este pregatit sa renunte la rolul sau de tutore, in urma multiplelor solicitari din partea vedetei pop de a fi eliminat din ceea ce ea a numit un aranjament „crud si abuziv”.

Potrivit retelei de stiri CNN, cererea a sustinut ca „evenimentele recente legate de acest tutorat au dus la intrebarea daca circumstantele s-au schimbat pana la punctul in care nu mai exista o baza pentru a stabili o astfel de supraveghere”.

„Doamna Spears a spus acestei instante ca vrea sa-si recapete controlul asupra vietii fara tutela. Ea vrea sa poata lua decizii cu privire la ingrijirea ei de sanatate, hotarand cand, unde si cat de des sa mearga la terapie”, continua documentul.

El mai adauga ca „vrea sa controleze banii pe care i-a facut in cariera si sa-i cheltuiasca fara supraveghere. Vrea sa se casatoreasca si sa aiba copii, daca asta e voia lui (…). Pe scurt, vrea sa-si traiasca viata asa cum doreste, fara restrictiile unei tutele sau ordonante judecatoresti.”

Solicitarea spunea ca Jamie Spears vrea „ce este mai bine pentru fiica ei” si ca „crede ca se poate descurca cu propria ei viata”.