Cum sa gasesti persoana potrivita nu este deloc dificil daca urmezi anumiti pasi. Nu trebuie sa faci lucrurile cum iti vin ci intr-o anumita ordine astfel incat sa fii sigur ca ai gasit persoana cea mai potrivita pentru tine si pentru sufletul mai ales. Iata cateva intrebari pe care sa ti le adresezi pentru a face o alegere excelenta.

Te-ai simtit vreodata jenat de persoana cu care te intalnesti?

Ai cunoscut pe cineva pe un website de dating si acum sunteti la primele intalniri? Atunci nu este potrivita pentru tine. Ti-e rusine de felul in care trateaza o chelnerita? Esti jenat de o gluma nepotrivita? Ti-e rusine cand bea prea mult? Esti jenat de felul in care vorbeste despre el insusi sau despre ceilalti? Atunci nu este persoana potrivita pentru tine. Fii onest cu tine insuti. De atat de multe ori in care ne ignoram sentimentele pentru ca nu vrem ca ceva sa fie adevarat. Crede in instinctele tale si nu te lasa pacalit de o persoana care poarta o masca doar pentru a te seduce.

Relatia necesita prea multa munca?

Oamenii spun ca relatiile sunt o munca grea. Eu nu cred asta. O relatie buna necesita efort, energie si atentie. Trebuie sa fie o prioritate, dar nu ar trebui sa fie o munca grea. Nu ar trebui sa fie o lupta. Daca este, persoana este gresita pentru tine. Atat de multe cupluri se despart si se reconciliaza. Este atat de multa drama. O astfel de relatie necesita prea multa munca. Aceasta nu este persoana potrivita pentru tine.

Cum isi trateaza aceasta persoana familia?

Mama si tatal lor? Fratii si surorile lor? Bunicii lor din Suceava? Daca nu ii trateaza cu bunatate si respect, nu este persoana potrivita. Familia este nucleul relatiilor noastre. Acestia sunt oamenii pe care ii cunosti de cel mai mult timp si cu care ar trebui sa ai cea mai profunda conexiune. Desigur, nu toate familiile se inteleg si, din pacate, unele persoane au situatii familiale cu adevarat dificile, dar o persoana pe care vrei sa o iubesti nu trebuie sa aiba o relatie toxica cu familia. Trebui sa aiba sentimente profunde, extrem de frumoase pentru familie.

Ce parere aveti despre manifestarile publice de afectiune?

Partenerul pe care il alegeti ar trebui sa se simta la fel. Daca exista contact fizic la petreceri sau pe strada care te face sa te simti inconfortabil, iesi. Respectarea spatiului si a limitelor nu este negociabil. Daca ai intalnit pe cineva pe un site de matrimoniale Suceava si doar ce ati inceput sa iesiti, acorda-i timp persoanei respective si incearca sa o cunosti cat mai bine.

Razi si te distrezi?

De fapt, cea mai importanta parte a oricarei relatii – mai ales ca persoana tanara. Viata este grea. Munca si scoala pot fi stresante. Persoana cu care te intalnesti ar trebui sa aduca lumina si zambete in viata ta.

Are aceasta persoana interese si activitati care nu te implica?

Nu poti fi totul pentru o persoana. Au si ceilalti nevoie sa aiba prieteni, activitati, interese, munca, pasiuni care sa nu te implice pe tine neaparat. Si, amintiti-va, acelasi lucru este valabil si pentru dvs…. aveti o viata dincolo de relatie? Daca nu, ar trebui sa lucrezi la asta.

Crezi ca poti schimba aceasta persoana?

Cand cineva iti arata cine este, crede-l. Nu poti schimba o persoana. Persoana cu care te intalnesti ar trebui sa fie potrivita pentru tine asa cum este ea sau nu este potrivita pentru tine. Ai vrea ca persoana cu care te intalnesti sa aiba dorinta de a te transforma in cineva care nu esti? Cu siguranta nu. Ai grija pentru ca o astfel de dorinta nu se va termina bine. Nu poti schimba pe nimeni decat daca acea persoana isi doreste schimbarea.